Άγριες Μέλισσες: «Δοξάζουμε τον Μελέτη και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε» - Απασφάλισε το Twitter με τον Μελέτη

Και το Όσκαρ πάει στον...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Δοξάζουμε τον Μελέτη και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε» - Απασφάλισε το Twitter με τον Μελέτη

Δεν είναι η πρώτη, και σίγουρα με τις ερμηνείες που δίνει απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό, δε θα είναι και η τελευταία φορά που ο Μελέτης αποθεώνεται από τους χρήστες του Twitter για τον τρόπο που παίζει, μιας και για ακόμη ένα επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις στις Άγριες Μέλισσες και καθήλωσε τους πάντες!

Η είδηση του θανάτου του Θανάση από τον πυροβολισμό των Αβάντων έχει φέρει πανικό και έχει βυθίσει στην θλίψη αλλά και την οργή όλο το Διαφάνι, αλλά αυτός που έδωσε ρέστα για ακόμη ένα βράδυ τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο Μελέτης μιας και γνωρίζει πολύ καλά ποιος ευθύνεται για αυτή τη συμφορά και είναι έτοιμος να κινηθεί αναλόγως.

Το Twitter υποκλίθηκε στον Μελέτη

Ο άλλοτε μισητός αλλά πλέον φειδωλά αγαπητός από το κοινό μετά την αλλαγή της στάσης του, Μελέτης, γνωρίζει καλά πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από την επίθεση προκειμένου να γλιτώσει τη δίκη και η επίσκεψη στα γραφεία των Αβάντων οριακά δεν κατέληξε σε τραγωδία Το twitter λοιπόν έδωσε το παρών για ακόμη ένα βράδυ και αποθέωσε τον Γιώργο Γεροντιδάκη για την ερμηνεία του.

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη λίγο πριν πεθάνει

Ποιος θα το πίστευε πως ο Δούκας θα ήταν εκείνος που θα βοηθούσε την Ελένη να γεννήσει το πρώτο της παιδί! Κι όμως, αυτή την απίστευτη εξέλιξη θα παρακολουθήσετε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τη μοναδική αυτή στιγμή.

Όλα ξεκίνησαν με την κόντρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα και η σειρά, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα κλείσει ξανά με αυτούς τους δύο! Και ομολογουμένως το φινάλε στις «Άγριες μέλισσες» θα είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr