Σασμός: «Η τηλεθέαση θα πάει 60...70» - ''Λύγισε'' το twitter με τη σκηνή Γεράσιμου και Καραπάνου

Πατέρας και γιος μαζί μετά από πολλά χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Η τηλεθέαση θα πάει 60...70» - ''Λύγισε'' το twitter με τη σκηνή Γεράσιμου και Καραπάνου

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Σασμού, με το κοινό να καθηλώνεται από τις απανωτές εξελίξεις, που βλέπει στο αγαπημένο του δραματικό σίριαλ. Τα φονικά και οι θάνατοι έχουν πρωταρχικό ρόλο αφού βλέπουμε κεντρικούς και μη ρόλους να αποχαιρετούν τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, μια ανατροπή έμελλε να συμβεί, καθώς ο Καραπάνος άλλαξε την εντολή θανάτου, που είχε δώσει για τον Μάκη από την ώρα που πληροφορήθηκε πως αυτός είναι ο γιος του. Με αυτοθυσία μπήκε στη θέση του, με αποτέλεσμα να πέσει από σφαίρα και στο σημείο να βρεθεί ο Γεράσιμος.

Πάρα την τεράστια ταραχή, που το προκαλεί όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας τους, όταν αντίκρυσε την εικόνα του έκανε τα πάντα να τον βοηθήσει με το twitter να λυγίζει με αυτή την ανατρεπτική και πολύ δυνατή σκηνή.

Οι αντιδράσεις στο twitter μετά τον θάνατο του Καραπάνου

Σχόλια twitter - Καραπάνος

Σχόλια twitter - Μάκης

Σχόλια twitter - σασμός

Έπεσε οριστικά αυλαία για τον Μάκη

Ο ''Σασμός'' είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού αφού τα νούμερα τηλεθέασης, που κάνει κάθε βράδυ το σίριαλ κάνει το κανάλι να ''τρίβει'' τα μάτια του. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και ραγδαίες με τους θανάτους να καθηλώνουν το κοινό.

Μετά την αποχώρηση ''φωτιά'' ηθοποιού με τραγικό τρόπο και ο Αργύρης Πανταζάρας με τη σειρά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, η οποία υποδήλωνε το τέλος του ρόλου του. Μάλιστα, έγραψε μια πολύ συγκινητική λεζάντα, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία του αγκαλιά με τον πατέρα του στο σενάριο, τον ξακουστό Καραπάνο.

«Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή κ πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan).

Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια...τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Τους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Να μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Πανταζάρας - Σασμός