Γη της Ελίας: Έριξε τα μούτρα του ο Στάθης και το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια

Οι ατάκες που «καίνε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελίας: Έριξε τα μούτρα του ο Στάθης και το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια

Πανικό προκάλεσε στους χρήστες του Twitter το χθεσινοβραδινό 20/6 επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» (δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση), καθώς ο Στάθης προσπάθησε να τα ξαναβρεί με την Εύα, ενώ δεν δίστασε να της παραδεχτεί τα συναισθήματα του και ότι του λείπει πολύ η παρουσία της.

Ο ίδιος τηλεφώνησε στην Εύα και της παραδέχτηκε το πόσο πολύ του λείπει και της ζήτησε και πάλι να είναι μαζί. Εκείνη η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά του αρνήθηκε, μιας και δεν του έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη, μετά από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους.

Το Twitter σχολιάζει την προσπάθεια επανασύνδεσης του Στάθη

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το highlight του επεισοδίου, καθώς παρακολουθήσαμε τον θάνατο της Φανής, που επισκίασε όλα τα άλλα.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα έμεναν ασχολίαστα από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν την ατελέσφορη προσπάθεια του Στάθη.

Τι θα δούμε απόψε το βράδυ 21/6 στην Γη της Ελιάς

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά αρνείται να τα ξαναβρεί με τον Ιάκωβο μετά τον χωρισμό τους παρά την επιμονή της Μαργαρίτας.

Ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία. Μαζί με τον Στάθη παλεύουν να καταλάβουν τι τον ώθησε σε αυτή την επιλογή. Οι ετοιμασίες του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Μια ατυχία στην ανακαίνιση του σπιτιού του Κωνσταντίνου αναγκάζει την Εύα να γυρίσει εσπευσμένα στην Μάνη, χωρίς όμως να ειδοποιήσει τον Στάθη. Η Μαργαρίτα προθυμοποιείται να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν η Αθηνά και ο Ιάκωβος, αλλά η Αθηνά, θυμωμένη από τη συμπεριφορά του, αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Παράλληλα, οι καβγάδες με τον Δημήτρη δίνουν και παίρνουν.