X-Factor: «Άστα τα μαλλάκια σου..» - Τρελάθηκε το Twitter με το νέο μαλλί του Ανδρέα Γεωργίου στην έναρξη

Βροχή τα Tweets

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 X-Factor: «Άστα τα μαλλάκια σου..» - Τρελάθηκε το Twitter με το νέο μαλλί του Ανδρέα Γεωργίου στην έναρξη

Το αποψινό 26/6 live show του X-Factor -με τον Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή να κάνει τη διαφορά και να προκαλεί τον δικό του χαμό με τις απίστευτες ατάκες του - ξεκίνησε εντυπωσιακά με την είσοδο του Ανδρέα Γεωργίου, που αποφάσισε να χορέψει και να καταπλήξει τα πλήθη. Ο παρουσιαστής στη συνέχεια καλησπέρισε τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το διαφορετικό look που υιοθέτησε απόψε - κάπως ανέμελο.

Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter που έδωσε για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ με τα σχόλια του και τα tweets πέσανε ''βροχή''.

Χαμός στο Twitter με το μαλλί του Ανδρέα Γεωργίου

twitter x-factor γεωργιου

twitter x-factor γεωργιου

twitter x-factor γεωργιου

twitter x-factor γεωργιου

Η ατάκα του Ψινάκη στον Μάστορα στο X-Factor μετά από ερώτηση του Γεωργίου

Το X-factor κάνει επιτυχία και αυτή την περίοδο το show βρίσκεται στη φάση των live, με τον Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή να κάνει τη διαφορά και να προκαλεί τον δικό του χαμό με τις απίστευτες ατάκες του. Στο σημερινό 26/5 live show του X-Factor, το ίδιο έκανε και σήμερα με τον Χρήστο Μάστορα στο στόχαστρό του.

Ο παρουσιαστής, Αντρέας Γεωργίου, έδωσε το λόγο στον Χρήστο Μάστορα να μιλήσει, ο οποίος έχει μείνει μόνο με έναν παίκτη στο παιχνίδι. «Πώς αισθάνεσαι σήμερα;» ρώτησε ο Αντρέας Γεωργίου, με τον Ηλία Ψινάκη να σπεύδει να σχολιάσει την αποψινή στυλιστική επιλογή του καλλιτέχνη: «Γιάννα Αγγελλοπούλου Δασκαλάκη με τα διαμάντια. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι απόψε»

Φυσικά, το χιούμορ του Ηλία Ψινάκη σκόρπισε γέλια ανάμεσα στους κριτές με τον Χρήστο Μάστορα να αδράζει την ευκαιρία να πει κι ένα τραγούδι.