Survivor 5: «Άρχισε η κακίστρω τις κακίες» - Το Twitter δίκασε τη Σταυρούλα

Χαμός!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Άρχισε η κακίστρω τις κακίες» - Το Twitter δίκασε τη Σταυρούλα

Νωρίτερα στο 26/6 επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε την Σταυρούλα να σχολιάζει ειρωνικά την αποχώρηση του Μαρτίκα και να στάζει φαρμάκι για άλλη μία φορά. Τα λόγια της αυτά δεν σχολιάστηκαν καθόλου θετικά από το Twitter, που τη δίκασε, χαρακτηρίζοντάς την «κακίστρω».

Το Twitter δίκασε τη Σταυρούλα

twitter δικασε την Σταυρούλα

twitter δικασε την Σταυρούλα

twitter δικασε την Σταυρούλα για τα καλα

twitter δικασε την Σταυρούλα

Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά της Σταυρούλας στο Survivor 5

Η Σταυρούλα έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο Survivor 5 κι ο λόγος είναι η ειρωνεία που εκπέμπει. Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Ασημίνα για την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και στον Νίκο Γιάννη.

«Ξέρετε τι δεν μου αρέσει; Όταν μιλούσες εσύ στον πάγκο με τον Νίκο, η Σταυρούλα συνέχεια γελούσε ειρωνικά κι ότι έλεγες αυτή έλεγε στον Νίκο εσύ μη μιλάς και μην ασχολείσαι άλλο φτάνει.

Δεν μπορώ αυτό το ειρωνικό γέλιο παιδιά. Δηλαδή είναι πολύ φίδι. Δεν ξέρω γιατί μου το βγάζει αυτό, ενώ πριν είχαμε καλή σχέση όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Την τελευταία εβδομάδα δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο που έχει βγάλει» ανέφερε ο Άρης για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Σταυρούλας στο Survivor.