Σασμός: «Πόνος» - Θρήνος στο Twitter με την παραλίγο αυτοκτονία του Μαθιού

Η σκηνή που συγκλόνισε το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Πόνος» - Θρήνος στο Twitter με την παραλίγο αυτοκτονία του Μαθιού

Ο Σασμός πλησιάζει σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε του και η κάθε σκηνή είναι απλά συγκλονιστική. Ο Μαθιός έχει ομολογήσει στον Μανόλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και μάλιστα του έχει ζητήσει να τον καταδώσει για να λυτρωθούν και οι δύο.

Αμέσως μετά από αυτή τη σκηνή, ο Μαθιός παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει. Τηλεφωνεί στην Βασιλική προκειμένου να την αποχαιρετήσει και μάλιστα της ζητάει να πει στον Νικηφόρο πως τον αγάπησε σαν να ήταν δικό του παιδί.

Τα σχόλια του Twitter για την παραλίγο αυτοκτονία του Μαθιού στον Σασμό

Η σκηνή αυτή όπως μπορείτε να φανταστείτε όχι απλά συγκίνησε το κοινό, αλλά έκανε το Twitter να ξεσπάσει στη σκέψη πως θα χάσει τον αγαπημένο του χαρακτήρα. Τι κι αν ο Μαθιός είναι η πηγή για όλα - σχεδόν - τα φονικά που έχουμε δει, το κοινό τον αγαπάει και θέλει να τον δει γαμπρό στο πλευρό της Βασιλικής (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον γάμο τους).

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Σασμός – Τρίτη 28 Ιουνίου

Ο Μαθιός περιμένει με αγωνία την απόφαση του Μανόλη. Θα τον καταδώσει ή όχι; Στο μεταξύ η Μαρίνα αιφνιδιάζεται σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός προσπαθώντας συγχρόνως να μη μάθει τίποτα η Αργυρώ. Η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται σε πολεμικό κλίμα.

Ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μαθιού σ’ αυτό που θα ακούσει;

Σασμός – Τετάρτη 29 Ιουνίου

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Σασμός