Γη της Ελιάς: Πανικός στο Twitter με τη μαφιόζικη δολοφονία του Δημήτρη - «Σου αξίζει που πέθανες γιατί...»

Χαμός στο επεισόδιο!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Πανικός στο Twitter με τη μαφιόζικη δολοφονία του Δημήτρη - «Σου αξίζει που πέθανες γιατί...»

Το επεισόδιο της Τρίτης 28/6 στη Γη της Ελιάς ταρακούνησε για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό, μιας και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη τόσο νωρίς! Σε λίγες μόνο μέρες ωστόσο ρίχνει αυλαία για την πρώτη σεζόν, και η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, δηλαδή ο Δημήτρης, κάποια στιγμή έπρεπε να πληρώσει για όσα έχει κάνει, ειδικότερα μετά την απόπειρα βιασμού της Αθηνάς!

Πανικός στο Twitter με τη δολοφονία του Δημήτρη

Μετά τις επεισοδιακές σκηνές με την Αθηνά να προσπαθεί να του ξεφύγει, καθώς είχε πάει σπίτι του για να τον ενημερώσει πως δεν γίνεται να την απειλεί άλλο, ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με την σκηνή να σχολιάζεται ιδιαίτερα από όλους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι περίμεναν πως και πως να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό που συνέβαινε στην Αθηνά, η οποία θα κατηγορηθεί κιόλας για το φόνο!

Όσα θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Λίγο πριν το φινάλε της καθημερινής σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, και σίγουρα ο Ανδρέας Γεωργίου θα μας κρατήσει σε αγωνία, αφήνοντας ορισμένα πράγματα μετέωρα για να τα αναλύσει στην επόμενη σεζόν, ενώ σχετικά με την εγγονή του Ισίδωρου τα πράγματα είναι από τώρα εξαιρετικά δύσκολα...

Ένα ωστόσο ζήτημα που σίγουρα δεν θα απαντηθεί σε αυτό τον κύκλο, είναι το μέλλον του Κωνσταντίνου, ο οποίος θέλει να ξεμπλέξει από τις παρανομίες, αλλά όσο περισσότερο προχωράνε τα πράγματα, τόσο περισσότερο πείθετε πως κάτι τέτοιο ίσως και να μην συμβεί...

Επεισόδιο 226 - Ο Στάθης, αμήχανος, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. H Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.