''Την ξεπετάξατε σε πέντε λεπτά...'': Καίτη Γαρμπή και Twitter δίκασαν τους συντελεστές του Σασμού

Ποια γκάφα της παραγωγής εκνεύρισε τους τηλεθεατές;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Την ξεπετάξατε σε πέντε λεπτά...'': Καίτη Γαρμπή και Twitter δίκασαν τους συντελεστές του Σασμού

Μπορεί κάθε επεισόδιο του «Σασμού» να προκαλεί φρενίτιδα στους τηλεθεατές, αφού αγαπήθηκε όσο λίγες, ωστόσο το κοινό και δε το Twitter φαίνεται πως δε συγχωρεί τα λάθη στην παραγωγή. Έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν από το τέλος της πρώτης σεζόν και στα τελευταία επεισόδια περιμέναμε πως και πως τη στιγμή που ο Αστέρης κάνει μεταμόσχευση για να βοηθήσει την Αργυρώ με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της. Και εκεί που το κοινό περίμενε με αγωνία τη σκηνή, η απόδοσή της εξόργισε και την Καίτη Γαρμπή που φαίνεται να είναι θαυμάστρια, αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του Twitter.

Μισή χαρά τους έμεινε λοιπόν από το επεισόδιο αφού, όπως μάθαμε από το TV24 το ζευγάρι θα ξανασμίξει στη δεύτερη σεζόν καθώς μετά το πρόβλημα υγείας της η Αργυρώ θα αρχίσει να απομακρύνεται από το Σταύρο, ωστόσο εκείνος θα καταλάβει σύντομα πως δε μπορεί να σώσει την κατάσταση. Αστέρης και Αργυρώ πάντως θα αντιμετωπίσουν σύντομα νέες δυσκολίες στο δρόμο τους.

Η γκάφα της παραγωγής που εξόργισε το Twitter και την Καίτη Γαρμπή

Κάτι λοιπόν η πολυαναμενόμενη σκηνή στο νοσοκομείο, κάτι οι φήμες για επανασύνδεση στη δεύτερη σεζόν, οι τηλεθεατές περίμεναν η σκηνή μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς, να είναι μεγάλη και συγκινητική. Ωστόσο η σκηνή κράτησε για 4 ολόκληρα λεπτά όπως χρονομέτρησαν οι χρήστες του Twitter. Έχασε το νόημα του μέχρι και το συγκλονιστικό τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, το οποίο περιγράφει τον έρωτά τους.

Εκατοντάδες σχόλια άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται με διαμαρτυρίες προς τους σεναριογράφους και το κανάλι και ανάμεσα σε εκείνα και της Καίτης Γαρμπή που έγραψε ένα «κλαίω...» χωρίς ωστόσο να υπονοεί συγκίνηση, αλλά να ειρωνεύεται την απόδοση.

Οι χρήστες του twitter δικάζουν την παραγωγή του Σασμού

Οι χρήστες του twitter καταδικάζουν την παραγωγή

Οι χρήστες του twitter κρίνουν την παραγωγή

Οι χρήστες του twitter δικάζουν την παραγωγή

Αυτό κι αν είναι ανατροπή: Από τις Άγριες Μέλισσες πάει Σασμό

Ελπίζουμε τουλάχιστον μετά το φιάσκο της σκηνής, η δεύτερη σεζόν αλλά και το φινάλε να μας αποζημιώσουν. Με τη νέα χρονιά φαίνεται ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις.

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έσπασαν το ρόδι για την μεγάλη επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο ο Σασμός ανέβασε τον πήχη φέτος. Κάπως έτσι, με το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές ψάχνουν τον επόμενο σταθμό τους.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως θα μετακομίσει από Διαφάνι... Κρήτη και θα εμφανιστεί στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Σασμού. Ο λόγος για... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr