Χαμός στο twitter για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αφορμή την χθεσινοβραδινή εκπομπή της Βανδή

Τι συνέβη στο Chart Show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο twitter για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αφορμή την χθεσινοβραδινή εκπομπή της Βανδή

Στο χθεσινό (2/7) Chart Show δεν επικράτησε χαμός μόνο με την εμφάνιση της τραγουδίστριας Ναυσικά, αλλά και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το show γιόρτασε τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων και καταλαβαίνετε ποιος βγήκε πρώτος.

Πολλοί πέρασαν από τη λίστα αυτή, ανάμεσά τους και τέσσερις γυναίκες, όμως η κορυφή άνηκε στον Χατζηγιάννη και όχι άδικα. Μάλιστα, όλο το twitter συμφώνησε σε αυτό.

Μάλιστα, μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά, καθώς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τις επιτυχίες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Τα σχόλια του twitter για τον Χατζηγιάννη

Στο twitter επικράτησε χαμός με τους χρήστες να τον αποθεώνουν και επικράτησε χαμός με το hashtag του.

Στη φόρα το πραγματικό όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία την μουσική του καριέρα και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Με καταγωγή από την Κύπρο, ο ίδιος γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου το 1978 στη Λευκωσία.

Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στη κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων. Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον «Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού» με το τραγούδι Η δική μου Ιστορία όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.

Αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως το όνομα Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι το πραγματικό του, αλλά το υιοθέτησε ως καλλιτεχνικό.

Δείτε εδώ ποιο είναι το πραγματικό του όνομα!