''Άδειασε τον Μαρτίκα και το πλήρωσε με αποχώρηση'': Το Twitter πήρε φωτιά με τη Σταυρούλα Χρυσαείδη

Σχολιάστηκε ομολογουμένως αυτή η φυγή..

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Άδειασε τον Μαρτίκα και το πλήρωσε με αποχώρηση'': Το Twitter πήρε φωτιά με τη Σταυρούλα Χρυσαείδη

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη ήταν τελικά η παίκτρια που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αφού αποχώρησε χθες το βράδυ 3/7 από το Survivor 5, επιβεβαιώνοντας τα spoilers του παιχνιδιού. Η ίδια αποχαιρέτησε συγκινημένη το ριάλιτι επιβίωσης και με τα λόγια της ήταν σαφές πως θεωρούσε σίγουρη την παραμονή της. Ωστόσο το Twitter ως συνήθως έδωσε απαντήσεις, που αν το σκεφτεί κανείς έχουν μια λογική...

Ήταν γνωστό, άλλωστε πως πλέον στο παιχνίδι είχαν μείνει πηγαδάκια. Ένα από αυτά ήταν η Σταυρούλα με τον Στάθη Σχίζα, που ήταν πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο η Σταυρούλα απόρησε που η ίδια και ο Στάθης δεν ήταν σίγουρα στην τετράδα, θεωρώντας πως το αξίζουν, καταφέρνοντας να τα ακούσουν από τον Άρη Σοιλέδη.

Οι αναλύσεις του Twitter για την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαείδη

Το Twitter επιμένει πάντως, πως το λάθος ή το colpo grosso της Σταυρούλας, που κόστισε την παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα, έκανε τη Σταυρούλα να χάσει μέρος του κοινού που την υποστήριξε. Ήθελε δεν ήθελε ο φαρμακοποιός την πήρε στο λαιμό του.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα τιτιβίσματα των ''φανατικών'' αναλυτών του Survivor:

Tweet για τη Σταυρούλα και τον Μαρτίκα

Τιτίβισμα για Σταυρούλα και Στάθη

Τα σχόλια του twitter για την αποχώρηση της Σταυρούλας

Η αποχώρησή της στο χθεσινό συμβούλιο

Δυστυχώς τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν και όπως σας αποκαλύψαμε εδώ πρώτοι στο youweekly.gr η παίκτρια που έφυγε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor στην Ελλάδα, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

H παίκτρια με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη Σχίζα, και δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο ο φίλος της χωρίς δεύτερη σκέψη, και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!