Άγριες Μέλισσες: «Πάρε μας τα υπάρχοντα» - H "Μυρσίνη" τρελάθηκε και το Twitter υποκλίθηκε στην Διδασκάλου

Αποθέωσε για την ερμηνεία της πριν το μεγάλο φινάλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Πάρε μας τα υπάρχοντα» - H

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες βρίσκεται ένα βήμα πριν το μεγάλο φινάλε καθώς την Πέμπτη (7/7) θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο. Έτσι, το κοινό παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και μάλιστα σχολιάζει ενεργά στο Twitter.

Κάπως έτσι, στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου στο χθεσινό (4/7) επεισόδιο. Η «Μυρσίνη» συνειδητοποίησε πως ο γιός της ήταν όντως βιαστής και πως όλοι οι φόνοι, όλος ο πόνος που σκόρπισε στο χωριό έγιναν μάταια.

Πάνω στο ξέσπασμά της, μαζεύει τα πράγματα του Σέργιου και τα καίει... όπως έκαψε πέρυσι ολόκληρο το Διαφάνι (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 5/7 επεισόδιο).

Τα σχόλια του κοινού για την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου στις Άγριες Μέλισσες

Ο τραγικός θάνατος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Μετανιωμένη για όλα, πάει να βρει τις τρεις αδελφές στο σπίτι τους.

«Τι θέλεις εδώ, Μυρσίνη;», λέει η Ελένη και εκείνη τους απαντάει: «Ήρθα να ζητήσω συγγνώμη! Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο γιος μου είναι βιαστής, δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά δυστυχώς έμαθα την αλήθεια! Το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν... Συγχωρέστε με... για όλα», απολογείται και εκείνες κοιτιούνται.

Η Μυρσίνη μετά τον θάνατο του Δούκα (δείτε εδώ καρέ καρέ τη συγκλονιστική σκηνή), χάνει κάθε διάθεση για ζωή και παραιτείται. Κλείνεται στον εαυτό της και αρνείται να φάει! Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την ισχυρή γυναίκα που όλοι θαύμαζαν.

Παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν ανήμπορη να εξυπηρετήσει τον εαυτό της. Η μόνη της συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα που τη φροντίζει, είναι τα οράματα που έχει από το παρελθόν.

Όλη της η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της. Ένα δάκρυ κυλάει στα μάγουλά της! Καταλαβαίνει πως τα είχε όλα και έχασε τα πάντα! Το όραμα του Δούκα να την κοιτάζει χαμογελαστός και γεμάτος έρωτα για εκείνη είναι το τελευταίο που βλέπει πριν κλείσει τα μάτια της για πάντα.