Survivor 5: «Σας γλεντάει ο Στάθης!» - Το Twitter έστησε τρικούβερτο γλέντι με την νίκη του Σχίζα

Πα - νι - κός!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σας γλεντάει ο Στάθης!» - Το Twitter έστησε τρικούβερτο γλέντι με την νίκη του Σχίζα

Επικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Τετάρτης 6/7 στο Γαλάτσι, όσοι παρευρέθηκαν στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 από τον οποίο τελικά νικητής βγήκε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος έφυγε μαζί με το τεράστιο χρηματικό έπαθλο! Ο πολύ αγαπητός παίκτης, παρά τις αντιδράσεις, σήκωσε τη κούπα περήφανος και φανερά συγκινημένος, ενώ στο πλάι του ήταν όπως πάντα από ότι έχουμε καταλάβει, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και όλοι οι φίλοι του που μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής και το Twitter τον αποθέωσε

Όταν ανακοινώθηκε πως εκείνος κατάφερε και πήρε τον τίτλο του Survivor 2022 οι χρήστες του Twitter έκαναν πάρτι με τα σχόλια τους, τα οποία δείχνουν πως από την αρχή εκείνον ήθελαν για νικητή, ενώ “πανηγύρισαν” και υπήρξαν αρκετά θετικά σχόλια. πολλοί τον αποθέωσαν για την απόφασή του να δώσει ένα μέρος του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο.

Η αποκάλυψη του Σχίζα που "ράγισε" καρδιές - «Μεγάλο μέρος του επάθλου θα πάει...»

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του και έτσι, λίγο μετά την κατάκτηση του επάθλου, θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ που πήρε μαζί με τη νίκη του. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως μεγάλο μέρος από το έπαθλο που πήρε θα πάει στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο.

Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.