''Κύριε Σουξέ μας συγκινήσατε'' - Δάκρυσε το Twitter με την αποκάλυψη του ηθοποιού για τη μητέρα του

''Της μιλούσα όπως μιλούσα στη δική μου μητέρα…''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κύριε Σουξέ μας συγκινήσατε'' - Δάκρυσε το Twitter με την αποκάλυψη του ηθοποιού για τη μητέρα του

Η τηλεοπτική επιτυχία του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» έριξε οριστική αυλαία και ο σταθμός φρόντισε να κάνει ένα μοναδικό αφιέρωμα παρουσιάζοντας άγνωστα περιστατικά και όμορφες στιγμές μεταξύ ηθοποιών και συντελεστών. Ένα από αυτά ήταν και η εξομολόγηση του Γιώργου Σουξέ για την τηλεοπτική μητέρα του Δέσπω και τις μνήμες που του ξύπνησε για τη δική του μαμά. Όπως ήταν φυσικό το twitter λύγισε.

Εκτός από συγκινητικές στιγμές βέβαια δεν έλειψαν και και οι αψιμαχίες. Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ίδιο αφιέρωμα μαρτύρησε τον άγριο καυγά που είχε με την Μαρία Κίτσου πριν από ένα γύρισμα της σειράς, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε πως δυσκολεύτηκε να γυρίσουν πάρα πολύ την τρυφερή σκηνή που ακολούθησε λόγω των αρνητικών συναισθημάτων που τον πλημμύριζαν.

Το twitter συγκινήθηκε με την αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ για την μητέρα του

Σχολιάζοντας μία σκηνή με την τηλεοπτική του μητέρα ο Γιώργος Σουξές δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Αποκάλυψε ότι εκείνη τη στιγμή στο πρόσωπο της «Δέσπως» έβλεπε τη δική του μητέρα. Αποτύπωσε στον ρόλο του λοιπόν το πώς μιλούσε ο ίδιος στη δική του μαμά.

«Εκείνη την ώρα έβλεπα τη δική μου μητέρα. Της μιλούσα όπως μιλούσα στη δική μου μητέρα…» είπε ο ηθοποιός με λυγμό.

Αρναούτογλου και Μακρυπούλια έστησαν επικό σκηνικό στο αφιέρωμα

Η Ζέτα Μακρυπούλια που ήταν και η συντονίστρια του αφιερώματος του Ant1 στις Άγριες Μέλισσες έστησε και ένα τρομερό σκηνικό στο πλατό του «Εκατομμυριούχου» με την αμέριστη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Ant1 είχε φροντίσει να προετοιμάσει καλά το έδαφος για να απογειώσει την τηλεθέαση αυτού του αφιερώματος, γνωρίζοντας καλά την αδυναμία που έχει το κοινό στη σειρά. Κυκλοφόρησε μέρες πριν το φινάλε ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενό του και φυσικά το τρέιλερ με τη μοναδική Ζέτα Μακρυπούλια που έντυσε το αφιέρωμα με τις περιγραφές και τον συντονισμό της.

Από τις εκπλήξεις της χθεσινής εκπομπής, ήταν ένα μίνι επεισόδιο από τον Εκατομμυριούχο. Βασικά μία ερώτηση που τέθηκε στην παίκτρια, Ζέτα Μακρυπούλια για το πόσα χαστούκια δόθηκαν συνολικά τα 3 χρόνια της σειράς. Τελική απάντηση δεν δόθηκε, αλλά το απόσπασμα ήταν σίγουρα πρωτότυπο και επικό.