Έγκλημα στο Περιστέρι: Άγριο ξέσπασμα από τους χρήστες του Twitter για τον φερόμενο δράστη - «Ο Πακιστανός είναι ένα τέρας»

«Κάθε άντρας πού φέρεται έτσι ανεξαρτήτως υπηκοότητας είναι σκουπίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Άγριο ξέσπασμα από τους χρήστες του Twitter για τον φερόμενο δράστη - «Ο Πακιστανός είναι ένα τέρας»

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η είδηση πως η 17χρονη από το Περιστέρι έχασε την ζωή της όταν όπως όλα δείχνουν ο σύντροφός της από το Πακιστάν ο οποίος έμενε μαζί με την ίδια και την οικογένειά της, την σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια (αφού βρέθηκε πρώτα DNA στα νύχια της).

Μέχρι στιγμής οι Αρχές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρουν όσο πιο άμεσα γίνεται τον δράστη, την ώρα που σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται η κηδεία της άτυχης 17χρονης η οποία έχασε την ζωή της από την μια μέρα στην άλλη.

Μάλιστα, σύμφωανα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια η νεαρή τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαινε καλά με τον 22χρονο σύντροφό της καθώς αποκαλύφθηκε πως ο ίδιος της έστελνε απειλητικά μηνύματα διότι δεν συμφωνούσε να δώσουν τέλος στην σχέση τους.

Από την άλλη, στο Twitter έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με τους περισσότερους χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας η οποία σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένειά της όσο και στους κοντινούς της φίλους.

Ξέσπασαν οι χρήστες στο Twitter για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι

Εξωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ//EUROKINISSI)

Άφαντος ο δράστης μετά τη δολοφονία - Που φημολογείται ότι κρύβεται

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα την υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι από τον σύντροφό της, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη είναι εξαφανισμένος, με κλειστό κινητό και καταζητείται από την αστυνομία ως κύριος ύποπτος. Έγκυρες πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται εντός Αττικής και να είναι έτοιμος να παραδοθεί, έχοντας κατασκευάσει το δικό του σενάριο.

Υπενθυμίζεται πως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε σημάδια πάλης, πράγμα που σημαίνει ότι η 17χρονη τσακώθηκε άγρια με τον δολοφόνο της προτού βρει ασφυκτικό θάνατο, ενώ το DNA του συντρόφου της, που είναι πακιστανικής καταγωγής βρέθηκε στα νύχια της άτυχης κοπέλας, καθιστώντας τον νούμερο ένα ύποπτο στην υπόθεση της δολοφονίας της συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, ο 30χρονος πακιστανός φαίνεται να κρύβεται εντός Αττικής και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια. Ο φυγάς που δείχνει πολύ νεότερος από την ηλικία του πιθανολογείται πως θα παραδοθεί και θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί όλα τα πράγματα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άτομα από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προετοιμάζοντας το έδαφος για την παράδοση του στις διωκτικές αρχές. Την ίδια ώρα ωστόσο η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.