Κετέκραξαν την Δούκισσα Νομικού οι χρήστες στο Twitter - «Η ομορφιά δεν φτάνει! Κρύα, άχρωμη και ακούνητη»

«Ας γίνει πωλήτρια ή να πάει σε σουβλατζίδικο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κετέκραξαν την Δούκισσα Νομικού οι χρήστες στο Twitter - «Η ομορφιά δεν φτάνει! Κρύα, άχρωμη και ακούνητη»

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα).

Όπως ήταν λογικό, οι αλλαγές ήταν αρκετές καθώς μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά (αυτό είναι το πρώτο της trailer με τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ) από τον σταθμό του Αμαρουσίου έπειτα από 9 χρόνια, η Δούκισσα Νομικού ήταν εκείνη που την αντικατέστησε.

Τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα που έκαναν μπορεί να μην ήταν και τόσο ικανοποιητικά (δείτε εδώ) ωστόσο, ακόμη και οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να τοποθετηθούν για την θέση που έχει πλέον στην εκπομπή η Δούκισσα Νομικού καθώς σύμφωνα με το γεγινό σύνολο θεωρούν πως είναι έξω από τα νερά της.

Σούσουρο στο Twitter με την Δούκισσα Νομικού στο "Πρωινό"

Πώς τα πήγε η Δούκισσα Νομικού χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό";

Το πρωί της Δευτέρας 5/9 ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το πλατό του Πρωινού, στον ΑΝΤ1 αλλά την Τρίτη 6/9 η ξανθιά παρουσιάστρια προσπάθησε να κρατήσει - με την βοήθεια των υπόλοιπων συνεργατών της - για μια ώρα την εκπομπή στον αέρα, αφού ο Γιώργος απουσίαζε (δείτε εδώ τον λόγο).

Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν καθόλου καλά για τον ΑΝΤ1, αν λάβει κανείς φυσικά υπόψιν τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB...

Δυστυχώς το τηλεοπτικό κοινό δεν προτίμησε το συγκεκριμένο κανάλι και το συγκεκριμένο project για την πρωινή του ψυχαγωγία, αφού όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα το Πρωινό βρέθηκε σε πολύ χαμηλή θέση στην ζώνη του σημειώνοντας σε νούμερα το απογοητευτικό... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr