Δεκάδες αντιδράσεις στο Twitter για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη λόγω του ρόλου της στην σειρά "Φλόγα και άνεμος"

«Δύο ηθοποιοί, μία συνταγή επιτυχίας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις στο Twitter για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη λόγω του ρόλου της στην σειρά

Πρεμιέρα στην ΕΡΤ έκανε το βράδυ του Σαββάτου 17/9 η σειρά εποχής «Φλόγα και άνεμος» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βρίσκεται και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, η οποία υποδύεται την Κυβέλη.

Ο θυελλώδης έρωτας λοιπόν, της Κυβέλης και του Γιώργου Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος) φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, η οποίοι πήραν "φωτιά" στο Twitter.

Οι τουιτεράδες αποθέωσαν όλους τους ηθοποιούς (δείτε ποια επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια), περισσότερο όμως την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για το ρόλο της.

Τα tweets για τη σειρά Φλόγα και Άνεμος

Οι εξελίξεις του επόμενου Σαββάτου 24/9

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η Κυβέλη ακολουθεί τον Θεοδωρίδη στο Παρίσι. Ο Μυράτ γίνεται ζευγάρι με την αδελφή της μεγάλης αντιπάλου της Κυβέλης, Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος γνωρίζει τη Μινέικο σε μία διαδήλωση της Νομικής Σχολής, όπου φοιτούσε. Η Κυβέλη και ο Θεοδωρίδης μένουν έναν χρόνο στο Παρίσι, όπου αποκτούν μία κόρη. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, το κοινό την υποδέχεται θριαμβευτικά και αρχίζει η μεγάλη αντιπαράθεσή της με τη Μαρίκα Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου και η Σοφία Μινέικο ζουν έναν μεγάλο έρωτα, την ίδια περίοδο που η Κυβέλη παντρεύεται με τον Θεοδωρίδη.

1968 Η Κυβέλη διαβάζει τα ερωτικά γράμματα που της έγραψε ο Γεώργιος στη διάρκεια της κοινής τους ζωής. Η υπηρέτριά της, η Αγάπη, ζει κι αυτή έναν μεγάλο έρωτα με τον οδηγό της Κυβέλης, τον Σπύρο. Ένα μυστηριώδες ζευγάρι, η Φωτεινή και ο Μιχάλης, φτάνει σ’ ένα ξενοδοχείο του Φαλήρου να περάσει το Σαββατοκύριακο. Τι ακριβώς είναι έτοιμοι να κάνουν; Ο αξιωματικός της χούντας, Φώντας, διαβάζει το ημερολόγιο ενός ηθοποιού που έχει πεθάνει, χωρίς να ξέρει ότι αυτό θα αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Η γυναίκα του Φώντα, η Όλγα, ζει το δικό της δράμα και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου παιδιού της. Η δισέγγονη της Κυβέλης ερωτεύεται έναν ποιητή μετανάστη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου στο δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύει ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο.