Αναβρασμός στο Twitter με την πρεμιέρα του «Σασμού» - Έτσι υποδέχτηκαν οι χρήστες τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναβρασμός στο Twitter με την πρεμιέρα του «Σασμού»  - Έτσι υποδέχτηκαν οι χρήστες τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ο δεύτερος κύκλος του Σασμού όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (19/9) όπου όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την πρεμιέρα μιας και οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές (δείτε εδώ αποκλειστικό).

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου ο Άγγελος πέθανε ακαριαία από άγνωστα μέχρι στιγμής χέρια την ίδια ώρα που ο πολυπόθητος γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού ετοιμαζόταν. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μιας και η σύλληψη του Μαθιού ήταν γεγονός.

Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε και η φετινή σεζόν στην οποία είδαμε τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού να καταστρέφεται μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να αποτυπώσουν την δική τους αντίδραση.

Η πρώτη αντίδραση στο Twitter μετά την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - "Ο Πετρής είναι γιος σου"

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή στον Σασμό που ο Αστέρης θα μάθει από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ότι ο Πετρής είναι και δικό του παιδί. Τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση στη σχέση του με την κόρη τής Μαρίνας.

Η Αργυρώ κοιτά τον μικρό Πετρή και συχνά στα μάτια του αναγνωρίζει τον πραγματικό του πατέρα, τον Αστέρη, και τον τρόπο που φέρθηκε εκείνος στην οικογένειά του. Μαζί με τη Μαρίνα κουβαλούν αυτό το βαρύ μυστικό και ευχή τους είναι να μη φτάσει ποτέ στα αυτιά των Σταματάκηδων πως ο Πετρής έχει και από το δικό τους αίμα.

Όμως, όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, το ζευγάρι λόγω δυσμενών συνθηκών δεν θα αργήσει να έρθει ξανά κοντά και μάλιστα να ξετυλίξει κομμάτια από τις ζωές που ζήσανε όσο ήταν χώρια.

Συγκεκριμένα, Αργυρώ και Αστέρης θα θελήσουν πολύ αργότερα να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr