Σασμός: «Μια αγάπη σαν κι αυτή» - Το Twitter υποκλίθηκε στη σκηνή Μαθιού και Βασιλικής μέσα στο κελί

"Έλιωσαν" οι χρήστες με τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: «Μια αγάπη σαν κι αυτή» - Το Twitter υποκλίθηκε στη σκηνή Μαθιού και Βασιλικής μέσα στο κελί

Συγκλονιστικό είναι το αποψινό 20/9 επεισόδιο του Σασμού (δείτε εδώ τα χθεσινά νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα) καθώς συνελήφθη ο Μαθιός για τον φόνο του Άγγελου, με τον πρώτο να ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν τον σκότωσε εκείνος.

«Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν είσαι φονιάς, δεν είσαι άνθρωπος εσύ που μπορεί να σκοτώσει», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική, όταν επισκέφτηκε τον Μαθιό στο κελί του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω σκηνή με τη συνάντηση ανάμεσα στην Βασιλική και τον Μαθιό μετά την αναβολή του γάμου τους προκάλεσε πολύ συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που αντιδρούν με την στάση της Βασιλικής καθώς αρνείται να δει το πραγματικό πρόσωπο του Μαθιού.

Ωστόσο, όλοι υποκλίθηκαν στο υποκριτικό τους ταλέντο και την χημεία τους για ακόμη μια φορά.

Τα tweets για Μαθιό - Βασιλική στον Σασμό

Το spoiler του Αμούτζα

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος της σειράς Σασμός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε ένα πολύ δυνατό spoil για τον δεύτερο κύκλο.

«Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο του. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί».

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας αλλά δεν γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου».

«Θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια» είπε.