«Η σειρά τα σπάει» - Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter στην πρεμιέρα η σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Δείτε αναλυτικά τα σχόλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η σειρά τα σπάει» - Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter στην πρεμιέρα η σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Το βράδυ της Τετάρτης (21/9) η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος» έκανε πρεμιέρα, με τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως προκειμένου να δουν την πλοκή.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν δύο μωρά μπερδευτήκαν στο μαιευτήριο και μεγάλωσαν με τη λάθος οικογένεια. Ωστόσο, 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter κάθε φορά δίνουν το παρών προκειμένου να εκφέρουν την δική τους άποψη με τον πιο επικό τρόπο. Όπως φάνηκε, η σειρά λατρεύτηκε ήδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο από τους τηλεθεατές. (Δείτε επίσης ποια άλλη νέα σειρά έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1).

Τα επικά tweets στην πρεμιέρα της κωμικής σειράς, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Οι αποκαλύψεις του Κρατερού για τη σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

O Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στo ''7 μέρες Tv'' μιλώντας για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Ποιος Παπαδόπουλος'', με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει και τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Τι σας άρεσε στο σενάριο της νέας σας σειράς;

Κατ’ αρχάς το γράφουν δύο αγαπημένοι μου άνθρωποι και φίλοι καλοί, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, και αυτό αποτελεί εγγύηση γιατί είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο. Μου άρεσε η συνεργασία με την Tanweer Productions, γιατί έχουμε μια πολύ καλή προϊστορία με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και με τον υπέροχο παραγωγό μας, τον Διονΰση Σαμίώτη, και επίσης μου άρεσε πολύ η ιδέα ότι θα δουλέψω για πρώτη φορά με το σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλο. Επίσης το καστ, είναι όλοι παλιοί φίλοι, γνώριμοι, εξαιρετικοί συνάδελφοι και με πολύ καλές σχέσεις.

Είστε και πάλι ζευγάρι με τη Μαριάννα Τουμασάτου...

Βεβαίως, μετά από αρκετά χρόνια. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να είσαι με ανθρώπους που τους ξέρεις και σε ξέρουν και είναι η συνταγή που συνήθως δημιουργεί συνθήκες για να πάει κάτι καλά.

Διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr