Γη της Ελιάς: Το Twitter έδωσε ρεσιτάλ με την Άντζελα Γκερέκου - «Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε»

«Τι σκηνή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Το Twitter έδωσε ρεσιτάλ με την Άντζελα Γκερέκου - «Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε»

Οι εξελίξεις στην σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς» είναι μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς όπως παρακολουθήσαμε λίγο νωρίτερα, η φυλάκιση της Αθηνάς ήταν ένα σοκ από μόνο του στο αποψινό επεισόδιο (21/9) -δείτε εδώ ποιο πρόσωπο θα "εισβάλει" στη σειρά.

Φυσικά, η συλληψή της είναι πρώτο θέμα στο Twitter μιας και οι χρήστες έδωσαν το παρών ένα ακόμη βράδυ προκειμένου να σχολιάσουν τις εξελίξεις. Έτσι λοιπόν, μόλις την είδαν να κλαίει τα tweets πήγαιναν σαν "βροχή" το ένα μετά το άλλο προκειμένου να της "συμπαρασταθούν".

Το Twitter συμπαραστέκεται στην "Αθηνά" από την Γη της Ελιάς

Οι αποκαλύψεις Αφροδίτης Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη για τη σειρά του MEGA

«Εγώ άρχισα να βλέπω όνειρα, ότι φιλιόμαστε, οπότε μπήκε στο υποσυνείδητό μου και ένας τρόπος που η Μυρτάλη δικαιολογεί τον τρόπο που μάλλον αρχίζει και ερωτεύεται τον Αλέξη, είναι γιατί νιώθει ότι την αγαπάει γι’ αυτό που είναι, ενώ θεωρεί ότι οι υπόλοιποι την εκμεταλλεύονται με έναν τρόπο, για παράδειγμα για τα χρήματά της», ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου για το πώς άρχισε να ερωτεύεται τον «Αλέξη».

Για το πώς πιστεύουν ότι θα κυλήσει η σχέση τους στη σειρά και για το εάν ο κόσμος θα ήθελε να δει την «Μυρτάλη» και τον «Αλέξη» ζευγάρι, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της σεζόν υπάρχει αυτό το πράγμα με την Μυρτάλη και τον Αλέξη, τώρα που έχει εκδηλωθεί και από την πλευρά της Μυρτάλης, έχει αρχίσει και έχει άλλο ένα χαρτί στο μανίκι του ο Αλέξης. Ξέρει και του έχει δοθεί ελπίδα ότι μπορεί κάτι να συμβεί. Τώρα ο κόσμος διχάζεται, δεν ξέρω εάν σίγουρος».

Αναφορικά με την «αλλαγή» του χαρακτήρα του ρόλου της, η Αφροδίτη είπε: «Στα σχόλια στα social media θέλουν να μας δουν μαζί, ακούμε και αρνητικά, αλλά είναι πιο πολλά τα θετικά. Έχω φτάσει στο άλλο άκρο, όσον αφορά στον ρόλο μου. Η “Μυρτάλη” άλλαξε γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως ο θάνατος του “Νικήτα”, ότι την πρόδωσε η οικογένειά της, και ότι έχασε τα πάντα και ότι την κυνηγούσαν να την σκοτώσουν. Πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, που την έκαναν να μην εμπιστεύεται κανέναν πέραν από τον εαυτό της. Οπότε είναι λογικό να γίνει πιο σκληρή και πιο απόμακρη, και "καβαλάει και το καλάμι" που βγάζει πολλά χρήματα, και με κάποιον τρόπο, όλο αυτό δικαιολογείται το γεγονός ότι ερωτεύεται αυτόν που ουσιαστικά την απήγαγε.

Χάνει την ισορροπία η Μυρτάλη, δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος οπότε θεωρεί ότι αυτό που της βγάζει ο Αλέξης είναι αγάπη. Θεωρεί ότι όλο αυτό είναι η αγάπη του για εκείνη».

«Επειδή αυτό είναι απαγορευμένο, την ελκύει με κάποιον τρόπο», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.