Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

"Θα τον βαρέσω" - Το Twitter βρήκε τον πιο μισητό από την σειρά του ALPHA, Παράδεισο των Κυριών

Έξαλλοι οι χρήστες μαζί του

Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Από τις πιο αγαπημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι ασυζητητί ο Παράδεισος των Κυριών του ALPHA, με την σειρά να τρεντάρει κάθε φορά που προβάλλεται νέο επεισόδιο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει).

Αυτό έγινε λοιπόν και απόψε 26/9 το βράδυ, με τους χρήστες να έχουν βρει αναντίρρητα τον πιο μισητό χαρακτήρα της σειράς. Ο λόγος για τον Πάρη, ο οποίος όπως έχουμε δει βίασε την Αμαλία καθώς εκείνη δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Μάλιστα, η σκηνή που ο Πάρης πήγε πάλι στην Αμαλία και της ζήτησε να της συγχωρέσει, λέγοντάς της πως ότι έκανε το έκανε από αγάπη, έκανε έξω φρενών τους χρήστες.

Τα Tweets για τον Πάρη από τον Παράδεισο των κυριών

Τα Tweets για τον Πάρη από τον Παράδεισο των κυριών

Τα Tweets για τον Πάρη από τον Παράδεισο των κυριών 2

Τα Tweets για τον Πάρη από τον Παράδεισο των κυριών 3

Τα Tweets για τον Πάρη από τον Παράδεισο των κυριών 4

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών, στον ALPHA

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 6

Η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο αλλά συναντά εμπόδια.

Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά…

Ο Παράδεισος των κυριών εξελίξεις εβδομάδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 7

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου του Αριστείδη, πως θα έχει την ίδια κατάληξη μ’ αυτόν. Ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον Παράδεισο ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε.

Η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτωρίας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Θα καταφέρει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη στο σχέδιό αυτό;

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 8

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό.

Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί. Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του. Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο παράδεισος των κυρίων: Ξετρέλανε το Twitter ο Αργύρης Πανταζάρας με τα κοντινά του πλάνα - «Υπέροχος»

Η άγνωστη σχέση της Φαίης Σκορδά με πρωταγωνιστή της σειράς ο Παράδεισος των Κυριών του ALPHA

Share