Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Είμαστε όλοι εδώ;» - Φανατικοί όι χρήστες στο Twitter με την σειρά, «Ο παράδεισος των κυριών»

Επικά τα tweets

«Είμαστε όλοι εδώ;» - Φανατικοί όι χρήστες στο Twitter με την σειρά, «Ο παράδεισος των κυριών»
Από Ίρις Βίλα

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο παράδεισος των κυρίων» φαίνεται πως είναι ξεκάθαρα μια από τις αγαπημένες των τηλεθεατών καθώς η πλοκή της σειράς τους έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον. Μάλιστα, ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Φυσικά, για ένα ακόμη βράδυ οι χρήστες στο Twitter έδωσαν το παρών προκειμένου να σχολιάσουν τις εξελίξεις καθώς κάθε φορά τα tweets είναι άκρως επικά.

Έτσι λοιπόν, δεν δίστασαν να δείξουν τον ενθουσιαμό τους μιας και μια δολοφονία που χαρακτηρίζεται ως αυτοκτονία και ένας έρωτας με πολλά εμπόδια διαδραματίζονται με φόντο την Αθήνα της δεκαετίας του ’60 θα φέρει τα πάνω κάτω.

Τα σχόλια στο Twitter για την σειρά, «Ο παράδεισος των κυρίων»

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 7

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου του Αριστείδη, πως θα έχει την ίδια κατάληξη μ’ αυτόν. Ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον Παράδεισο ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε.

Η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτωρίας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Θα καταφέρει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη στο σχέδιό αυτό;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο παράδεισος των κυρίων: Ξετρέλανε το Twitter ο Αργύρης Πανταζάρας με τα κοντινά του πλάνα - «Υπέροχος»

Η άγνωστη σχέση της Φαίης Σκορδά με πρωταγωνιστή της σειράς ο Παράδεισος των Κυριών του ALPHA

Share