«Μένεις έγκυος και μόνο που τον βλέπεις» - Ξεσάλωσε το twitter μετά την αποψινή εμφάνιση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους ''Παγιδευμένους''

Είναι χωρίς αμφιβολία ο αγαπημένος του γυναικείου κοινού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Μένεις έγκυος και μόνο που τον βλέπεις» - Ξεσάλωσε το twitter μετά την αποψινή εμφάνιση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους ''Παγιδευμένους''

Είναι αναμφίβολα το αντικείμενο του πόθους για το γυναικείο κοινό. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, που μετά από κάθε εμφάνισή του σε επεισόδιο των Παγιδευμένων, προκαλεί δεκάδες ''τιτιβίσματα'' θαυμασμού και όχι μόνο. Έτσι και απόψε 28/9 μετά το επεισόδιο το twitter κατακλύστηκε από τη μία από μηνύματα για τον ίδιο και από την άλλη με σχόλια για την έλξη που έχει δημιουργηθεί με την Άννα Πετρίδη.

Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Αγγελική, όπου επίσης έκανε μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο κοινό, ωστόσο αναμφίβολα τη φετινή σεζόν αποθεώνεται. Για όσες θέλουν να έχουν ελπίδες πάντως, μία είναι η μέγιστη προυπόθεση, αφού ο Λεβεντογιάννης έχει άλλη μια μεγάλη αγάπη πέρα από την υποκριτική.

Στέναξε και απόψε το twitter για Λεβεντογιάννη και Φεντούροφ

Λίγα λόγια για την κούκλα συμπρωταγωνίστριά του Μάρθα - Λαμπίρη Φεντούροφ

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Παγιδευμένοι», που έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία και υποδύεται την Άννα Ροδίτη, μια δικηγόρο που έχει πολλά πάρε-δώσε με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, για τον οποίο ο γυναικείος πληθυσμός παραληρεί.

Οι δυο τους μάλιστα όπως βλέπουμε και από το τελευταίο επεισόδιο έρχονται ολοένα και πιο κοντά, κάνοντας τους θαυμαστές της σειράς να ζητωκραυγάζουν.

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά.
Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο.
Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα τη σειρά «Παγιδευμένοι»
όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.