«Δίνετε ιδέες σε άρρωστα μυαλά! Θα κάω παράπονα στο ΕΣΡ» - Σάλος με τη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δίνετε ιδέες σε άρρωστα μυαλά! Θα κάω παράπονα στο ΕΣΡ» - Σάλος με τη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Η σειρά, «Γη της Ελιάς» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν, έχει φέρει τα πάνω κάτω σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα χθεσινά 29/9) καθώς είναι άκρως ικανοποιητικά. Φυσικά, οι τηλεθεατές κάθε βράδυ δίνουν το παρών προκειμένου να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις -δείτε εδώ super αποκλειστικό.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης (29/9) κατάφερε να συζητηθεί για μια ακόμη φορά στα social media και συγκεριμένα στο Twitter. Ωστόσο, τα σχόλια αυτή τη φορά δεν ήταν και τόσο θετικά καθώς προβλήθηκε μια σκηνή με το παράνομο κύκλωμα με αρχηγό τον Δημοσθένη σε δράση στον κόσμο της νύχτας.

Οι περισσότεροι χρήστες υποστήριξαν πως δεν ήταν κατάλληλη η ώρα προβολής καθώς η σειρά στον MEGA μεταδίδεται σε ώρα που μπορεί και κάποια ανήλικα παιδιά να την παρακολουθούν.

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς - Twitter
Γη της Ελιάς  -Σχόλια στο Twitter
Αντιδράσεις στο Twitter για Γη της Ελιάς

Οι σημερινές 30/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, είναι συγκλονιστικός. Η δολοφονία του Δημήτρη έφερε τα πάνω κάτω με την Αθηνά να είναι αυτή που κατηγορείται και το γεγονός πως αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν γιος της αλλά σύντροφός της, την δείχνει ακόμη πιο ύποπτη (δείτε ποια θέλει να την καταστρέψει). Ωστόσο, απόψε 30/9 υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί το πραγματικό όνομα του ενόχου.

Επεισόδιο 12.

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι' αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου. Με τον Νίκο Γαλανό.