«Εμμονικός μας βγήκε ο μπούλης» - Κατέκραξε το twitter το κόλλημα του Γιώργου με την Αναστασία στο Love Island

«Άμα τα είχαν έξω μπορεί και να την είχε τουλουμιάσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εμμονικός μας βγήκε ο μπούλης» - Κατέκραξε το twitter το κόλλημα του Γιώργου με την Αναστασία στο Love Island

Το νέο επεισόδιο του «Love Island», είχε μια νέα έκπληξη, αφού είδαμε έναν κρυφο - μπάρμαν τον Αργύρη από την Σάμο, να ξεγελά τις κοπέλες και στην συνέχεια να τους αποκαλύπτει ότι είναι ο νέος παίκτης. Ωστόσο υπήρχε κάποιος που δεν χάρηκε καθόλου από την είσοδο του στο παιχνίδι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γεωργίου, αφού θεωρεί ότι θα του φάει την μεγάλη του αγάπη, την Αναστασία.

Έκανε και εκείνος το λάθος να παραδεχτεί ότι του αρέσει, έχουμε και τον Γεωργίου να δηλώνει ερωτευμένος όπου σταθεί και όπου βρεθεί και να απορρίπτει την Ιωάννα, δεν ήθελε και πολύ για να ξεσπάσει η νέα κόντρα. Το twitter βέβαια δεν βρήκε και πολύ χαριτωμένη την συμπεριφορά του αφού τον χαρακτηρίζει εμμονικό, σε σημείο επικινδυνότητας.

Τα σχόλια του twitter για την εμμονή του Γεωργίου για την Αναστασία

Λίγα λόγια για το εμμονικό ζευγαράκι του Love Island

Αναστασία Σιδηροπούλου

  • Ηλικία: 23 ετών
  • Επάγγελμα: Διατροφολόγος
  • Ζώδιο: Καρκίνος
  • Celebrity crushes: Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Μάστορας

Μένει στην Αθήνα, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει έναν δίδυμο αδελφό. Σπούδασε διατροφολογία, ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο στίβο ενώ πλέον κάνει βάρη και kick boxing. Δηλώνει κοινωνική, νευρική αλλά ρομαντική ψυχή... Τραγουδάει, ακούει μουσική και της αρέσει να γράφει τις σκέψεις και τις ανησυχίες της. Για να δούμε τι θα σημειώσει στο ημερολόγιο του Love Island - καρδούλες ή ποιήματα για τον ανεκπλήρωτο έρωτα;

Δεν τη συγκινεί η εξωτερική εμφάνιση θέλει όμως ο άλλος να είναι γυμνασμένος και ψηλός για να μπορεί να φοράει τα τακούνια της «ξέγνοιαστη». Το ιδανικό ταίρι οφείλει να είναι ειλικρινές απέναντί της αφού το ψέμα και η πονηριά είναι από τα αμαρτήματα που η Αναστασία δεν συγχωρεί.

undefined

Γιώργος Γεωργίου

  • Ηλικία: 21 ετών
  • Επάγγελμα: Barista
  • Ζώδιο: Τοξότης
  • Celebrity crush: Ελένη Φουρέιρα

Μένει στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Έχει 2 μεγαλύτερες αδερφές και 1 ανιψάκι που του «έχει πάρει το μυαλό».

Όταν τελείωσε το σχολείο, πέρασε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης αλλά δεν πήγε ποτέ. Είναι της άποψης «μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε» και για αυτό έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Ηθοποιός σε escape room, barista, υπάλληλος σε βενζινάδικο, security και πολλές άλλες. Ως hobby του έχει την καλλισθενική γυμναστική αλλά και τα escape rooms. Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο του έρωτα στο Love Island;

Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση αν του αρέσει μια κοπέλα ενώ τον εξιτάρει να βρίσκουν όμορφη την κοπέλα του.

Είχε μια σχέση η οποία όμως έληξε άδοξα όταν εκείνος ήταν στρατό, γεγονός που τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Στο Love Island ο Γιώργος μπαίνει έχοντας ξεπεράσει πλέον τον χωρισμό του και είναι ανοιχτός για νέες γνωριμίες με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

undefined