«Δηλαδή μετά την Δούκισσα η καλύτερη επιλογή ήταν η Κορινθίου;» - Ξεσάλωσε το Twitter με τη νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Δεν άρεσε φαίνεται στο κοινό η επιλογή αυτή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δηλαδή μετά την Δούκισσα η καλύτερη επιλογή ήταν η Κορινθίου;» - Ξεσάλωσε το Twitter με τη νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε πριν μερικές ώρες πως η γυναίκα που παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, είναι η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Η ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε ακόμα την εν λόγω είδηση, ωστόσο το έκανε πρωί του Σαββάτου 8/10 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η οποία αναφέρθηκε στην Μαρία Κορινθίου και την επικοινωνία που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου με την ίδια.

Παρόλα αυτά, η επιλογή αυτή για αντικαταστράτρια της Δούκισσας φαίνεται πως δεν άρεσε διόλου στο κοινό και συγκεκριμένα στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στο άκουσμα του ονόματός της, έβγαλαν το φτυάρι και άρχισαν το... θάψιμο!

Τα tweets για την συμμετοχή της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

H έμμεση παραδοχή της Μαρίας Κορινθίου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Ετοιμάζω πολλά ωραία πράγματα» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου και όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν θα κάνει πρωινό, απάντησε: «Θα σου πω, θα σου πω… Θα στο πάω πιο διπλωματικά. Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τα τελευταία χρόνια όπου μιλάω είναι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν θαυμασμό και μια αγάπη. Δόξα τω Θεώ γίνονται κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα, είναι και τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες».