«Μετά την αόρατη κονσόλα, τώρα τα αόρατα βιολιά» - Έκλαψε από τα γέλια το twitter μετά την εμφάνιση Μαυρίκιου και Ιλάειρας στο J2US

Το χει πάντως από φωνή και η Ιλάειρα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Μετά την αόρατη κονσόλα, τώρα τα αόρατα βιολιά» - Έκλαψε από τα γέλια το twitter μετά την εμφάνιση Μαυρίκιου και Ιλάειρας στο J2US

Με ανατροπές, εκπλήξεις, λάμψη αλλά και πολλά σχόλια στο twitter ξεκίνησε η πρεμιέρα του J2US. Ένα από τα ζευγάρια που τραγούδησαν πρώτα ήταν και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι λόγω της προβολής τους στα media, αλλά και λόγω του γάμου τους. Και παρά το γεγονός ότι είναι από τα πιο καλλίφωνα ζευγάρια του show, πολλοί είναι εκείνοι που στο twitter ξεσάλωσαν λόγω της εμφάνισής τους...

Από την άλλη την αποθέωση γνώρισε η Καίτη Γαρμπή που είναι εν τέλει η 4η κριτής(δείτε την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο show)

Τα σχόλια για τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα στο twitter μετά το J2US

Που να ήξερε ο Νίκος Κοκλώνης τι γράφεται όταν υπερηφανευόταν στην Κατερίνα Στικούδη ότι είναι νο.1 trend στο twitter...Ξεχωρίζει βέβαια το σχόλιο που αναφέρεται στην αόρατη κονσόλα του Valentino στα MadVma.

Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μετά το γάμο τους (δείτε φωτογραφία) αποφάσισαν να κρατήσουν τη ζωή τους λίγο πιο προσωπική και να μην μιλάνε δημόσια πλέον για τη σχέση τους. Ο καλλιτέχνης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο.

Εξομολογήθηκαν ότι υπήρχαν άνθρωποι σε κανάλια που τους εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να κάνουν νούμερα στις εκπομπές τους, βάζοντας τους να μιλάνε για τη ζωή τους.

«Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Αυτή η ιστορία έγινε viral και καλώς ή κακώς εγώ φταίω. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Υπήρχαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα».