Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το Μουσικό Κουτί που παρουσιάζουν Ρένα Μόρφη και Νίκος Πορτοκάλογλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το Μουσικό Κουτί που παρουσιάζουν Ρένα Μόρφη και Νίκος Πορτοκάλογλου

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ έκανε η μουσική εκπομπή "Μουσικό Κουτί" που παρουσιάζουν η Ρένα Μόρφη μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Καλεσμένοι λοιπόν στην σκηνή τους ήταν σπουδαίοι τραγουδιστές που χάρισαν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές.

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού και οι String Demons, το εκρηκτικό «δίδυμο» των εγχόρδων, έκαναν τα «λαϊκά» κλασικά και τα κλασικά «λαϊκά». Special guest της εκπομπής ήταν ο ερμηνευτής, συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Άγης Παπαπαναγιώτου.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, μία από τις πιο αγαπημένες και αυθεντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, μοιράστηκε επίσης ιστορίες και στιγμές από τα παιδικά της χρόνια: «Tα πρώτα μου μουσικά ακούσματα ήταν από τη μάνα μου και τον Καζαντζίδη. Η μάνα μου ήταν σπουδαία φωνή, κι όταν έκανε δουλειές, άνοιγε τα παράθυρα και ακουγότανε σ΄ όλη τη γειτονιά. Στον Καζαντζίδη άρεσε να ακούει αμανάδες από τη μάνα μου, θυμάμαι να χτυπάει το κουδούνι και να της λέει: κυρία Ιουλία, θέλω έναν τραχανά και έναν αμανέ!».

Ανάμεσα στα πολλά τραγούδια που ερμήνευσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ήταν το παλιό και αγαπημένο «Με τελείωσες», σε στίχους και μουσική του Γιάννη Καραλή.

Γιατί επικράτησε χαμός στο twitter με το Μουσικό Κουτί

H χθεσινή 12/10 εκπομπή κατάφερε να ξεχωρίσει, παρόλο που δεν τηλεθέαση δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, και αυτό φάνηκε από τα σχόλια του twitter που ήταν αποθεωτικά, ειδικά για την αγαπημένη Πίτσα Παπαδοπούλου.

Πολλοί σχολίασαν πως αυτά είναι διαμάντια της μουσικής και πως "πήξαμε στα απόβλητα" εννοώντας τα νέα πρόσωπα της μουσικής σκηνής που έχουν προκαλέσει σάλο ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και το συγκρότημα κατάφεραν να αποσπάσουν απίστευτα σχόλια για τη μουσική τους.