«Πάω να πιω καφέ να συνέλθω» - Αποθεώθηκε από το Twitter το φινάλε της σειράς, "Άπιστος"

«Τί εργάρες φτιάχνουν οι Τούρκοι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πάω να πιω καφέ να συνέλθω» - Αποθεώθηκε από το Twitter το φινάλε της σειράς,

Η σειρά του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» έριξε σήμερα (14/10) αυλαία με τους τηλεθεατές να παραμένουν συντονισμένοπι προκειμένου να δουν τις τελευταίες συγκλονιστικές σκηνές -δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια έχει ρίζες από την Ελλάδα.

Μάλιστα, οι χρήστες στο Twitter πήραν θέση για μια τελευταία φορά προκειμένου να σχολιάσουν τις εξελίξεις καθώς το ηθικό δίδαγμα μετά το τέλος της σειρά ήταν αναμφίβολα το γεγονός πως "ό,τι δίνεις, παίρνεις". Έτσι, κάτι αντίστοιχο είδαμε να συμβαίνει και με τον Βολκάν ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές που απασχόλησε ιδιαίτερα.

Τα σχόλια στο Twitter για το φινάλε της σειράς, «Άπιστος»

Πόσα πληρώθηκε η Τζανσού Ντερέ για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά

Το ελληνικό κοινό τη γνώρισε στο «Ezel», την αγάπησε μέσα από τον ρόλο της Σιλά από την ομώνυμη σειρά και τον «Σουλεϊμάν», την παραδέχτηκε σαν ηθοποιό στο «Anne» και κατάφερε να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό ως Ασιγιά στη σειρά του ΣΚΑΪ «Απιστος» (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της στην σειρά).

Η Τζανσού Ντερέ είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά το τέλος του «Ezel» και έγινε μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της Τουρκίας. Για τη σειρά «Απιστος» πληρωνόταν για κάθε επεισόδιο... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr