Κόκκινο Ποτάμι: «Αναστασία Παντούση είσαι ταλεντάρα» - "Ράγισε" καρδιές η σκηνή της Ιφιγένειας με το μωρό της που κινδυνεύει

Το twitter "θρηνεί"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόκκινο Ποτάμι: «Αναστασία Παντούση είσαι ταλεντάρα» -

Το βράδυ της Κυριακής (16/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς, «Κόκκινο ποτάμι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN. Φυσικά, η πλοκή έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές αφού οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές -δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο παρακολουθήσαμε την Ιφιγένεια να μην αντέχει άλλο την κατάσταση με το μωρό της καθώς το μόνο που θέλει είναι να μάθει τι είναι αυτό που έχει το παιδί της, ώστε να γίνει καλά.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter αποθέωσαν για μια ακόμη φορά την σειρά αφού η Ιφιγένεια νιώθει πως χάνει σιγά, σιγά το παιδί της.

Τα σχόλια στο Twitter για την σειρά, «Κόκκινο ποτάμι»

«Όποιος το δει θα μάθει...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για το Κόκκινο Ποτάμι

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά και για την κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματά του.

Δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό του το βήμα και ανυπομονεί να το δει και ο κόσμος, διότι θεωρεί πως η δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη είναι εξαιρετική και θα κάνει τεράστια επιτυχία και αυτός ο κύκλος του σίριαλ (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο ίδιος). Όσον αφορά την κόρη του, βέβαια, εξήγησε πως όσο κι αν την αγαπάει και την στηρίζει είναι αυστηρός μαζί της.

«Μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το "Κόκκινο Ποτάμι". Ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Όποιος το δει θα μάθει και ιστορία γιατί φτάνει μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή. Στον Μανούσο Μανουσάκη έχω πολλή εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει!», είπε αρχικά.

Εξήγησε, μάλιστα και για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer: «Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Έχω σχέση με τη μουσική και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Το ζόρι ήταν το καπέλο που φορούσα. Με είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει τον Σαββόπουλο και μετά. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα ότι ήμουν ο τσολιάς».

«Δεν έχω να της πω πολλά πράγματα, είναι ο τρόπος που μεγάλωσε. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Είμαι πάντα αυστηρός! Όταν βλέπω κάτι, βλέπω πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά», κατέληξε.