Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο Twitter με την σκηνή βιασμού - «Οικογένεια βιαστών!»

Οι χρήστες έδειξαν φανερά την ενόχλησή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο Twitter με την σκηνή βιασμού - «Οικογένεια βιαστών!»

Χαμός επικράτησε στο αποψινό 18/10 επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών που έχει ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), ωστόσο εκείνο εξοργίστηκε με μια συγκεκριμένη σκηνή.

Συγκεκριμένα, μετά τον βιασμό της Αμαλίας από τον Πάρη, που είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, σειρά έχει ο πατέρας του, Αποστόλης Βασιλείου.

Η εν λόγω σκηνή όπως παρακολουθήσαμε διαδραματίζεται στο δωμάτιο της Φρόσως (η κοπέλα που τους υπηρετεί), όπου ο Βασιλείου θέλει να την «κατακτήσει» παρά τη δική της έμμεση άρνηση.

Η ίδια πριν μπει στο δωμάτιο το αφεντικό της, προσεύχεται για να υπομείνει ότι θα της συμβεί ξανά και ευτυχώς τελευταία στιγμή σώζεται από την γυναίκα του Βασιλείου.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με την συγκεκριμένη σκηνή και εξέφρασαν ανοιχτά την ενόχλησή τους.

Τα tweets για την σκηνή βιασμού στον Παράδεισο των Κυριών

Τι θα δούμε αύριο 19/10

Επεισόδιο 19.

Η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και την Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν. Η κυρία Γιαννούλα είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Ο Άγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για πετύχει τον σκοπό του, η Δάφνη απ' την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της...

Ο Αστυνόμος Θανάσης μετά από προτροπή της Βικτώριας, επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε. Κόσμος, μουσική, φαγητό όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του Παράδεισου. Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς όμως επισκιάζονται από ένα δυσάρεστο γεγονός.