GNTM 5: "Τι παραγγέλνεις και τι σου έρχεται" - Ο Χρήστος Μπίρμπας άφησε κάτω τα μαλλιά του και το Twitter βρήκε τους σωσίες του

Απολαυστικά τα σχόλια των χρηστών για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5:

Χαμό έχει προκαλέσει ο νέος coach του GNTM 5, Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος έχει αναλάβει να ενθαρρύνει και να εμψυχώνει τα επίδοξα μοντέλα αλλά και να τους μεταφέρει τις γνώσεις και τις συμβουλές του.

Ο ίδιος είναι αρκετά γοητευτικός και δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτριες τονίζουν την αρέσκειά τους, ενώ μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο ακούσαμε και μερικά απολαυστικά σχόλια για το μαγιό του.

Απόψε μάλιστα τον είδαμε να μπαίνει στη βίλα, έχοντας αφήσει τα μαλλιά του κάτω, κάτι που έγινε πηγή σχολιασμού αμέσως στο Twitter, με τους χρήστες να βρίσκουν τους διάσημους σωσίες του και τον παρομοίωσαν με τον Σάκη Ρουβά στα πρώτα του βήματα, τον Δημήτρη Κουρούμπαλη στο “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα”, τον Μάριο από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και τον Λορέντζο Καριέρε.

Τα tweets με τους σωσίες του Χρήστου Μπίρμπα

Όσα δεν ξέρουμε για τον νέο coach του GNTM 5

Εξασφαλίσαμε στοιχεία για το προφίλ του Χρήστου Μπίρμπα, του νέου coach, από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα περιγράφοντας αναλυτικά τον εαυτό του.

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Χρήστος Μπίρμπας