Μαύρο Ρόδο: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Λεωνίδα - «Ο Κακούρης δίνει ρέστα...»

Αποθεώθηκε για τα καλά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Λεωνίδα - «Ο Κακούρης δίνει ρέστα...»

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μιας και είναι πολλά υποσχόμενη. Φυσικά, οι εξελίξεις "τρέχουν" με γοργούς ρυθμούς μιας και όλα αυτά που έχουμε δει δεν είναι τίποτα σε σχέση με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Μάλιστα, πέρα από τους τηλεθεατές, ακόμη και οι χρήστες στο Twitter δεν διστάζουν κάθε φορά που προβάλλεται η σειρά να την αποθεώνουν όσο τίποτα άλλο. Συγκεκριμένα, το σατανικό γέλιο του Θέμη (Λεωνίδας Κακούρης) βραβεύτηκε με Όσκαρ από το Twitter. Έτσι τα σχόλια μόνο επικά θα μπορούσε να ήταν. Μπορείτε επίσης να ρίξετε και μια ματιά για το τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Το twitter αποθέωσε τον Λεωνίδα Κακούρη στο Μαύρο Ρόδο

Λεωνίδας Κακούρης για τη νέα σειρά του MEGA - «Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ σούπερ αποκλειστικό) όπου πρωταγωνιστεί. Όπως είναι λογικό ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

«Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είναι αναζωογονητικό για έναν ηθοποιό. Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε στη συνέχεια: «Ο Θέμης Καστρυνός είναι ο σκοτεινός ήρωας που υποδύομαι στη νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”. Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους, από τη μια της θρησκείας και του θείου και από την άλλη της νύχτας και της παραβατικότητας».