Σασμός: "Εμάς πότε θα μας πει ο Γεροντιδάκης «κορίτσι μου;»" - Τρελάθηκε το Twitter με το πρώτο φιλί Λευτέρη και Θοδώρας

Το νέο ζευγάρι της σειράς που έχει ήδη αγαπηθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Συγκλονιστικό για ακόμη μια φορά ήταν το αποψινό 20/10 επεισόδιο του Σασμού, στο οποίο είδαμε τόσο την απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα που έβαλε φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), όσο και το πρώτο φιλί του Λευτέρη και της Θεοδώρας.

Οι δυο τους ήρθαν ακόμα περισσότερο κοντά και φαίνεται πως η εισβολή του Γιώργο Γεροντιδάκη στην πετυχημένη σειρά του Alpha έχει αποθεωθεί από τους τηλεθεατές, μιας και το Twitter τρελάθηκε με το φιλί του στην Δανάη Παππά.

Τα tweets για το πρώτο φιλί Θοδώρας - Λευτέρη στον Σασμό

Το spoiler του Γιώργου Αμούτζα

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος του Σασμού μίλησε στο Happy Day και έδωσε spoil για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του ρόλου του και τη σχέση του με τον Μαθιό και την Βασιλική.

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι εάν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει για τη μητέρα του. Σίγουρα δεν θέλει να έλθει σε ρήξη η Βασιλική και ο Μαθιός. Από τη μια μεριά τα συναισθήματά του Νικηφόρου πλέον εκτονώνονται, υπάρχει μια κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό γύρω από το Νικηφόρο, του ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και, πλέον, θέλει απαντήσεις. Και ψάχνει να βρει την αλήθεια» εξήγησε ο Γιώργος Αμούτζας.

«Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Ο Μαθιός χειρίζεται με λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει ούτε του λέει ψέματα. Τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Γιατί, άσχετα με την απάντηση για το ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό. Και οι δύο οικογένειες πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς του ανθρώπους».

«Ο Μανόλης δεν έχει αποκαλύψει τίποτα στο Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του κολλητού του φίλου. Τον βοηθάει, τον στηρίζει με κάθε τρόπο, θα πάει να τον βρει στην Αθήνα» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Για να υποστηρίξω τον Μανόλη θα πω ότι, εάν όλο αυτόν τον καιρό ήταν δύσκολο να του αποκαλύψει τα μυστικά, τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο».