Γη της Ελιάς: «Πονάω ψυχικά» - "Κλαίει" ολόκληρο το Twitter με τα γράμματα του Ιάκωβου

Η σκηνή που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στο κοινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της Ελιάς: «Πονάω ψυχικά» -

Ένα νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 24/10, μέσα από την συχνότητα του Mega και οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές, με τους τηλεθεατές να μην χάνουν επεισόδιο, μιας και τα νούμερα είναι πάντα υψηλά.

Μάλιστα, το κοινό δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει τον θάνατο του Ιάκωβου και ακόμα συνεχίζει να συγκινεί, αφού ο Λουκούργος παρέδωσε και τα γράμματα που άφησε στους οικείους του.

Ο Ισίδωρος διάβασε ότι του είχε γράψει ο Βο και τα λόγια του ήταν ανατριχιαστικά, κάτι που σχολίασε φυσικά και το twitter, μιας και έχει αγαπήσει πολύ τον Στέφανο Κυριακίδη και την ερμηνεία του στη σειρά.

Τα tweets για το αποψινό 24/10 επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Τι θα δούμε στα επόμενα δυο επεισόδια

Τρίτη 25/10

Την ίδια ώρα, οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και την ξυλοκοπάει βάναυσα. Στο μεταξύ η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας.

Γη της Ελιάς Αθηνά

Πέμπτη 27/10

Έτσι κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», είναι τα λόγια της και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», τη ρωτάει ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα και με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.