Asia Express: «Άντε γ@@@σου» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Γιάννης Αϊβάζης με τον Λευτέρη Δημητρόπουλο

«Κορινθίου σε παρακαλώ χώρισε τον»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Asia Express: «Άντε γ@@@σου» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Γιάννης Αϊβάζης με τον Λευτέρη Δημητρόπουλο

Το βράδυ της Κυριακής (30/10) ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε. Ωστόσο οι εξελίξεις αλλά και οι ισορροπίες αλλάζουν λεπτό με λεπτό. Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε ο Γιάννης Αϊβάζης βγήκε εκτός εαυτό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με στον συμπαίκτη του, Λευτέρη Δημηρόπουλου.

Άγριος τσακωμός του Γιάννη Αϊβάζη και του Λευτέρη Δημηρόπουλου στο Asia Express

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Αϊβάζης προσπαθούσε να πείσει μία πωλήτρια να πάρει δωρεάν φαγητό και εάν τους δώσει μεγάλη ποσότητα να το «παζαρέψει» με όσα χρήματα είχε πάνω του. Βέβαια, μία παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο φίλους για ένα ψάρι, φυσικό ήταν να φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους.

Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε φανερά αφού πρώτα είπε φωναχτά στον Λευτέρη Δημητρόπουλο: «Άντε γ@@@σου!», με τον δεύτερο να τον «κυνηγάει» προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί. Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter πήραν θέση μιας και δεν δίστασαν να κατακρίνουν την στάση του γνωστού ηθοποιού.

«Με πήραν όσο ήταν στο Asia Express και μου είπαν ότι...» - Η άγνωστη περιπέτεια του ηθοποιού

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Κορινθίου η οποία αναφέρθηκε για την συμμετοχή του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη στο Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

«Δεν πήγα στο Asia Express, γιατί δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου. Είμαι η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, αλλά δεν ήθελα να πάω. Δε4ν ήταν προτεραιότητά μου. Στην αρχή μας έλειψε. Πέρασε δύσκολα. Ανησύχησα, όταν με πήραν όσο ο Γιάννης ήταν στο Asia Express και μου είπαν ότι λιποθύμησε. Δεν πίνει πολύ νερό και αφυδατώθηκε».

Από την άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν αντικατέστησα κανέναν στο Asia Express. Ας γράφουν ό, τι θέλουν. Το παιχνίδι έχει κάποιους όρους και κανόνες. Θα το δείτε στην πορεία ότι αλλάζουν άρδην. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και ευτυχώς για εμάς είχαμε μια πολύ καλή παραγωγή με πολλά άτομα. Μου θύμισε στιγμές Παταγονίας».