Παγιδευμένοι: «Έχω πάθει μεγάλο κακό» - "Σάλος" στο Twitter με την σειρά του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι: «Έχω πάθει μεγάλο κακό» -

Δεν είναι παράξενο πλέον, που η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι είναι πρώτο trend στο Twitter, αφού κάθε επεισόδιο είναι καθηλωτικό και μάλιστα το ειδύλλιο της Άννας και του Δημήτρη είναι αυτό που κρατά σε αγωνία το κοινό.

Το σημερινό (31/10) επεισόδιο, όμως, τελείωσε (δείτε εδώ τι συνέβη) και οι τηλεθεατές φαίνεται πως δεν εστίασαν την προσοχή τους σε όσα είδαν , αλλά σε όσα θα ακολουθήσουν. Πιο συγκεκριμένα, στο κανάλι προβλήθηκε το τρέιλερ του αυριανού (1/11) επεισοδίου και σε αυτό το ζευγαράκι θα έρθει πολύ κοντά.

Η σκηνή από τους Παγιδευμένους που "τρέλανε" το Twitter

Ο Εισαγγελέας θα βρεθεί με μία πετσέτα στο χέρι μετά το μπάνιο του και η γυναίκα που "κρυφά" ποθεί θα πέσει "τυχαία" πάνω του και η κατάληξη θα είναι μοιραία. Κανείς δεν θα τους σταματήσει και αυτό είναι κάτι που όλοι ανυπομονούν να δουν.

Τι αποφάσισε, όμως, ο ΑΝΤ1 για το μέλλον της σειράς;

Μπορεί η σειρά «Παγιδευμένοι» να βρίσκεται περίπου ένα μήνα και στον αέρα του ΑΝΤ1, ωστόσο από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το κοινό λοιπόν, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που θα κοπεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου, θα αλλάξει σημαντικά μιας και μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσει το Μουντιάλ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία τέτοια διοργάνωση μέσα στον χειμώνα, επομένως πολλά προγράμματα του σταθμού θα μείνουν πίσω.

Δείτε πόσο θα μείνει εκτός ΑΝΤ1 η σειρά Παγιδευμένοι, στο TV-24.gr