GNTM 5: «Έτοιμες να κουτσοκουρευτείτε σαν τα γίδια;» - "Έπεσε" τρελό γέλιο με το makeover των κοριτσιών

Πολλοί, όμως, απογοητεύτηκαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Έτοιμες να κουτσοκουρευτείτε σαν τα γίδια;» -

Οι γυναίκες που μπήκαν στην βίλα του GNTM 5 δεν είναι πλέον ίδιες. Έχουν άλλη εμφάνιση (δείτε εδώ το makeover τους), αλλά και άλλο "αέρα". Φυσικά, το κοινό έχει διαφορετική άποψη γι' αυτό.

Πολλοί θεώρησαν πως οι φετινές αλλαγές δεν ήταν πολύ πετυχημένες, διότι δεν υπήρξε κάποια "τρελή" διαφορά, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να απογοητευτούν, καθώς περίμεναν όλο αυτό το διάστημα για να μην τον απολαύσουν καν.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το makeover του GNTM 5

Ξέσπασε σε κλάματα και η Αλεξία κατά τη διάρκεια του makeover του διαγωνισμού

Το makeover του GNTM 5 είναι γεγονός, όπως ήδη αναφέρθηκε, και μαζί με αυτό και οι πρώτες επιστροφές του διαγωνισμού (δείτε εδώ ποιες κοπέλες μπήκαν στο παιχνίδι). Στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10, λοιπόν, οι γυναίκες της βίλας βρέθηκαν αντιμέτωπες με τα ψαλίδια και της βαφές του διάσημου κομμωτή που επέλεξε η παραγωγή και τα ευτράπελα ξεκίνησαν.

Όλες έδειχναν να χαίρονται με όσα τους πρότειναν, όμως όταν ήρθε η ώρα της πραγματικής αλλαγής, άρχισαν τα δύσκολα. Η Αλεξία, μάλιστα, η οποία το "έπαιζε" χαλαρή και θεωρούσε πως μόνο το χρώμα των μαλλιών της θα την τρόμαζε αν επέλεγαν κάποιο άλλο για εκείνη, όταν είδε τις πρώτες τρίχες να πέφτουν στο πάτωμα ξέσπασε σε κλάματα.

«Η καρδιά μου πονάει», έλεγε και στη εξηγούσε πως αυτή η εμπειρία ήταν τόσο σοκαριστική για εκείνη που, όπως δήλωσε: «Γελούσα και έκλαιγα ενώ γελούσα». «Δεν μπορώ να τα βλέπω στο πάτωμα», συνέχιζε να λέει.

Αλεξία Κούβελα GNTM 5