Σασμός: "Γκρέμισε" το Twitter ο γάμος Βασιλικής & Μαθιού - «Άξιζε η αναμονή»

Επιτέλους παντρεύτηκαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Επιτέλους ήρθε η στιγμή και ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν σχεδόν δύο χρόνια στον «Σασμό» πραγματοποιήθηκε στο αποψινό 3/11 επεισόδιο.

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, παρόλο που η σχέση τους έχει περάσει πια από σαράντα κύματα και παρόλο που ο παπά-Μιχάλης δεν κατάφερε να τους παντρέψει (δείτε εδώ και την selfie τους μέσα από την εκκλησία).

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τηλεθεατές - θαυμαστές του Σασμού "γκρέμισαν" το Twitter με τα σχόλιά τους και ήταν όλοι βαθιά συγκινημένοι.

Τα tweets για τον γάμο Βασιλικής & Μαθιού στον Σασμό

Το βίντεο με τις ευχές των πρωταγωνιστών της Σασμού για τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου (δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις) οι πρωταγωνιστές της σειράς έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμο μέσα από ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Αρχικά, ευχήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο τηλεοπτικός «Αστέρης»: «Τις ευχές μου για το νεόνυμφο ζευγάρι! Να ζήσουν», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη (Καλλιόπη) δήλωσε: «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου, ο πρωτότοκος μου. Άντε κι η Βασιλική. Καλά να περάσουν».

Τις δικές τους ευχές, έδωσαν, ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανώλης). ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Λευτέρης Ορφανός), ο Στάθης Μαντζώρος (Παντελής Αγγελάκης) και η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη).