Love Island: «Ψήσου να γίνουμε οι επόμενοι Τούνη Αλεξάνδρου» - Ο κακός χαμός στο Twitter πριν καν αρχίσει ο μεγάλος τελικός

Επικές αντιδράσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: «Ψήσου να γίνουμε οι επόμενοι Τούνη Αλεξάνδρου» - Ο κακός χαμός στο Twitter πριν καν αρχίσει ο μεγάλος τελικός

Το Love Island φτάνει πρόωρα στο τέλος του το βράδυ του Σαββάτου 5/11 (δείτε εδώ όλους τους λόγους που κόπηκε νωρίτερα) και παρόλο που το κοινό δεν φαίνεται να παρακολουθεί ιδιαίτερα τι συμβαίνει στην βίλα της Τενερίφης, υπάρχουν μερικοί που παρακολουθούν και σχολιάζουν τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο.

Έτσι, με το που ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά για τους παίκτες, τα πληκτρολόγια "πήραν φωτιά" και στο επίκεντρο βρέθηκαν η Νίκη και ο Φάνης, οι οποίοι μάλλον θέλουν να γίνουν η επόμενη Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου και αυτό δεν μπόρεσε να περάσει με τίποτα αδιάφορο.

Χαμός στα σχόλια του Twitter στον μεγάλο τελικό του Love Island

Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον τελικό

Ο τελικός του Love Island (δείτε εδώ ένα βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου) θα πραγματοποιηθεί σήμερα 5/11, με την παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει ήδη μάλιστα ετοιμάσει τι θα κάνει αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 5/10, όπως αναφέρθηκε, ωστόσο τα γυρίσματα έγιναν στις 3/11, όπου και θα δούμε να προκρίνονται τα τέσσερα πιο δημοφιλή ζευγάρια που προέκυψαν από την πρώτη ψηφοφορία του κοινού. Αυτά τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά ραντεβού εκτός βίλας, να παρακολουθήσουν τα μηνύματα των συγγενών τους και να ανταλλάξουν όρκους αγάπης.

Αφού λοιπόν ρίξει αυλαία το ριάλιτι αγάπης, η Ηλιάνα δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με πληροφορίας θα επισκεφθεί μια άλλη χώρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

undefined