Παράδεισος των κυριών: «Τι φινάλε ήταν αυτό» - Ντίνος και Μιράντα πήγαν να φιληθούν και το Twitter "τρελάθηκε"

Το κοινό ανυπομονεί να τους δει μαζί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών: «Τι φινάλε ήταν αυτό» - Ντίνος και Μιράντα πήγαν να φιληθούν και το Twitter

Ένα νέο επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών παρακολουθήσαμε απόψε 10/11 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και η υπόθεση φαίνεται πως έχει αρχίσει να μπαίνει σε μία ευθεία, με τον βασικό ύποπτο τον αστυνόμο Χρηστίδη.

Όπως είδαμε μάλιστα απόψε, η Μιράντα κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του, με τον Ντίνο, την Αμαλία και τον Γιαμαλή να τη σώζουν. Ο πρώτος, δε, έχει αρχίσει ήδη να υποψιάζεται ότι υπάρχει κοινό παρελθόν με Μιράντα και Χρηστίδη.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος την επισκέφτηκε σπίτι της με μία ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα και έτσι την έπεισε να πει την αλήθεια. Μάλιστα, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και το Twitter τρελάθηκε όταν είδε πως παραλίγο να φιληθούν.

Τα tweets για το αποψινό 10/11 επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 33 την Δευτέρα 14/11

Ο Ντίνος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Μιράντα για τη σχέση της με τον Θανάση. Η Μιράντα κρύβει τα σημάδια της κακοποίησης και επιστέφει στη δουλειά, αλλά ένα έμπειρο μάτι θα τα εντοπίσει. Τα προβλήματα στον γάμο του Μάρκου φουντώνουν και η Πιπίτσα αναγκάζεται να τον εκβιάσει με τρόπο που τον εξοργίζει. Η Βικτώρια πείθει τον Χριστόφορο να στριμώξει τον Ντίνο, ενώ η σχέση τους για πρώτη φορά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Αποστόλης παρακολουθεί στενά τη Βικτώρια και ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Ντίνο, ενώ εκείνος προσπαθεί να σταματήσει τον Θανάση από το να διαφύγει στο εξωτερικό... Θα τα καταφέρει άραγε;