GNTM 5: «Άρχισε πάλι να κλαίγεται για τον άντρα της» - Σύσσωμο το Twitter έκραξε ξανά την Μικαέλα

Τα συνεχόμενα σχόλια για τον σύζυγό της έχουν κουράσει πια τους χρήστες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Άρχισε πάλι να κλαίγεται για τον άντρα της» - Σύσσωμο το Twitter έκραξε ξανά την Μικαέλα

Προβληματισμούς και με την αποψινή 14/11 δοκιμασία φωτογράφισης του GNTM 5 είχε η Μικαέλα, η οποία για ακόμη μια φορά σκεφτόταν τον άντρα της, τον οποίο αναφέρει σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

Αυτή τη φορά, η ίδια έπρεπε να μπει στο ντουζ και να πάρει σέξι πόζες με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι, Εμμάνουελ, κάτι που την έφερε σε έντονη αμηχανία (δείτε εδώ αν πήρε disadvantage από την Βικτώρια ή όχι).

«Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντουζ με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω.

Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή οτι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη.

Ωστόσο, η στάση της εκνεύρισε αρκετά τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έχουν κουραστεί πια να ακούνε για τον άντρα της.

Τα σχόλια του Twitter για την Μικαέλα

Λίγα λόγια για την παίκτρια του GNTM 5

  • Η Μιχαέλα Νόβακ – Μαρλή είναι 46 ετών.
  • Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με τον σύζυγο και την κόρη της.
  • Η καταγωγή της είναι από τη Σλοβενία.
  • Πριν από περίπου 20 χρόνια είχε στεφθεί Μις Σλοβενία και πήρε μέρος και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στις Σεϋχέλλες.
  • Η Μιχαέλα Νόβακ – Μαρλή σταμάτησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, όταν αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά της.
  • Όμως ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και φέτος επέστρεψε στον χώρο της μόδας μέσα από το GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της.
  • Από μικρή ασχολείται με τον στίβο και είναι Βαλκανιονίκης στα 200m ενώ έχει βγει 6η στους «10 Χορούς» (τα στυλ του Latin και Ballroom).
  • Εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών, ενώ η αντοχή και η πειθαρχία είναι τα δυνατά της σημεία.
  • Στο GNTM έρχεται για να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και τους γύρω της ότι μπορεί να τα καταφέρει.
  • Η Μιχαέλα Νόβακ – Μαρλή έχει ως motto της το εξής: «Βοήθησε όπου μπορείς να βοηθήσεις, μη κάνεις κακό σε κανέναν και κοίτα να περνάς καλά όσο μπορείς»