Παγιδευμένοι: «Δίνει ρεσιτάλ απόψε» - "Yποκλίθηκε" το Twitter στο υποκριτικό ταλέντο του Βασίλη Τριανταφύλλου

Δν κρύβονται οι ικανότητες του τηλεοπτικού Άγγελου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: «Δίνει ρεσιτάλ απόψε» -

Συγκλονιστικό ήταν το αποψινό 15/11 επεισόδιο των Παγιδευμένων, με μια σκηνή μάλιστα να έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση η σειρά του ΑΝΤ1).

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τριανταφύλλου που ενσαρκώνει τον ρόλο του Άγγελου απόψε έδωσε ρεσιτάλ με την ερμηνεία του, όπως όμως γίνεται άλλωστε και σε κάθε επεισόδιο. Ο ρόλος που υποδύεται είναι αρκετά απαιτητικός, μιας και τον χαρακτηρίζουν ένας φόνος και μια εκδίκηση, ωστόσο το ταλέντο του είναι φοβερό.

Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο είδαμε μια σκηνή του ίδιο μέσα από τη φυλακή που συναντά τη μητέρα του, Υβόνη και εξιστορεί τα ψυχολογικά τραύματα που κουβαλάει από μικρός λόγω του πατέρα του και της στάσης της μητέρας του.

Φυσικά, όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους σχολιάστηκαν εκτενώς στο Twitter, με τους χρήστες να υποκλίνονται στις υποκριτικές του ικανότητες.

Τα σχόλια του Twitter για τους Παγιδευμένους & τον Βασίλη Τριανταφύλλου

Τέλος οι Παγιδευμένοι από τον ΑΝΤ1 - Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας

Το τελευταίο επεισόδιο για το α' μέρος της σεζόν θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τι θα γίνει), καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η σειρά θα διακοπεί προσωρινά λόγω του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, τα κανάλια είχαν έρθει σε συνεννόηση για κοινή διακοπή των προγραμμάτων τους πριν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι σειρές του ΑΝΤ1 βέβαια θα διακόπτονταν για μεγαλύτερο διάστημα λόγω της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Δείτε στο TV-24.gr πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας