Παράδεισος των Κυριών: «Ω να σου...» - Έξαλλο το twitter για το φιλί του Ντίνου και της Μιράντας

Το έδωσε τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: «Ω να σου...» - Έξαλλο το twitter για το φιλί του Ντίνου και της Μιράντας

Πανηγύρι κανονικό είδαμε να γίνεται στο επεισόδιο της Τρίτης 15/11 με τον Παράδεισο των Κυριών και φυσικά τον Ντίνο για πρωταγωνιστή.

Αυτή τη φορά ο καταστηματάρχης ήρθε πολύ κοντά με τη Μιράντα, η οποία του αποκάλυψε όσα περνάει από τον Χρηστίδη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πως της έχει πάρει το παιδί της. Ο Ντίνος συγκινήθηκε μόνο και με τη μισή ιστορία, που άκουσε και τότε ήταν που ήρθε πολύ κοντά της, όχι όμως τόσο για να τη φιλήσει.

Το twitter παρακολούθησε φυσικά αυτή τη σκηνή και έκανε αμέτρητα σχόλια, αφού για άλλη μια φορά έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό...(δείτε εδώ την αλλαγή, που έγινε στο πρόγραμμα της σειράς).

Οι αντιδράσεις στο twitter για το φιλί που δεν έδωσε ο Ντίνος στη Μιράντα στο Παράδεισο των Κυριών

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 16/11 στον Παράδεισο των Κυριών

Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Άγη φέρνει τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά. Η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του…

Η Ντέπυ επιστρέφοντας στην Ελλάδα αμφιταλαντεύεται στο αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο, όμως οι κινήσεις της, του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα… Η πίεση που ασκεί η Πιπίτσα στον Μάρκο ώστε να ξανά γίνουν ζευγάρι, θα φέρει αποτέλεσμα, ή θα απομακρύνει τον Μάρκο ακόμα περισσότερο;