Σασμός: «Πατήστε μας κάτω, μη μας λυπάστε» - ''Ξεσπάθωσε'' όλο το twitter με τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς στο αεροδρόμιο

Το βλέμμα τους τα λέει όλα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Πατήστε μας κάτω, μη μας λυπάστε» - ''Ξεσπάθωσε'' όλο το twitter με τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς στο αεροδρόμιο

Στο επεισόδιο της Τρίτης 15/11 που παρακολούθησε το κοινό στο Σασμό, προβλήθηκε μια από τις πιο δυνατές σκηνές του δεύτερου κύκλου ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ.

Η απόφαση του Σταματάκη να εγκαταλείψει την Κρήτη δεν ήταν κάποιο τρικ και έτσι πήρε τη βαλίτσα του και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο με την Αργυρώ να τρέχει να τον σταματήσει.

Καταβάθος έχουμε καταλάβει, πως τρέφει αισθήματα για εκείνον και αυτήν τη σκηνή περίμενε πως και πως το twitter ρίχνοντας πραγματικά την πλατφόρμα με τα σχόλια που έκαναν για την αγκαλιά και τα δάκρυα τους (δείτε εδώ τι συνέβη τελικά με την ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Στέλλας).

Τα σχόλια στο twitter για τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς στο αεροδρόμιο

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/11

Η Αργυρώ σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα. Η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη. Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Σασμός ALPHA