Maestro: Σάλος στο twitter με το χθεσινοβραδινό γκέι φιλί - «Παίζει όντως αυτό στην ελληνική τηλεόραση ή το φαντάζομαι»

Το ενός λεπτού βίντεο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Maestro: Σάλος στο twitter με το χθεσινοβραδινό γκέι φιλί - «Παίζει όντως αυτό στην ελληνική τηλεόραση ή το φαντάζομαι»

Ακόμα ένα επεισόδιο Maestro που ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/11 μέσα από την συχνότητα του Mega (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε). Ο κρυφός έρωτας ανάμεσα σε Σπύρο και Αντώνη συνεχίζεται, με τον καθένα από τους δύο, να έρχεται αντιμέτωπος με τις οικογενειακές του δυσκολίες και τις «εκρήξεις» των πατεράδων τους.

Στο επεισόδιο που παρακολούθησε το κοινό εχθές, λοιπόν, οι δύο νεαροί άνδρες συναντήθηκαν στο δάσος προκειμένου να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή.

Εκεί, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος μετά τον καβγά με τον πατέρα της, ξεκινώντας τα φιλιά με τον Αντώνη. Ακολούθησε η ερωτική σκηνή η οποία έκανε το twitter να πάρει «φωτιά».

Οι τηλεθεατές της σειράς κατά κύριο λόγο «χειροκρότησαν» τους δύο πρωταγωνιστές, (Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο) αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ελάχιστα ωστόσο ήταν τα αρνητικά σχόλια, ενώ για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets.

Το ενός λεπτού βίντεο με το γκέι φιλί στη σειρά Maestro

Maestro στο twitter

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ...» - Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου για το γκέι ζευγάρι που υποδύεται στο Maestro

Ο Γιώργος Μπένος και ο Ορέστης Χαλκιάς παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη την Πέμπτη 17/11 μιλώντας για τη συμμετοχή τους στη σειρά Maestro υποδυόμενοι ένα γκέι ζευγάρι.

Οι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί, αγαπάνε πολύ την όλη παραγωγή και μάλιστα τόνισαν, πως θεωρούν πολύ σημαντικούς τους ρόλους του, καθώς έτσι θέλουν να δώσουν φωνή και σε άλλα καταπιεσμένα ζευγάρια, σαν και το αυτό, που παριστάνουν οι ίδιοι στο σίριαλ.

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας. Μέσα από τη σειρά είναι καλό να δει ο κόσμος τι υπάρχει και να δει τι πρέπει πια να ξεριζώσουμε. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι να ασχοληθώ με το ότι δυο άνθρωποι απλά αγαπιούνται ενώ παράλληλα βλέπουμε μεγάλα εγκλήματα», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος στην Ελένη του Mega.