«Γ@μω την τρέλα μου με....» - Άγριο ξέσπασμα στο twitter για το σκάνδαλο με την Κιβωτό του κόσμου

Ο κόσμος έχει εξαγριωθεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να ξετυλίγεται ένα πολύ επικίνδυνο κουβάρι, με τις καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων στις μη κερδοσκοπικές δομές ''Κιβωτός του κόσμου'' να έχουν πραγματικά σοκάρει το πανελλήνιο.

Τα οργισμένα tweets, που βλέπουμε στην πλατφόρμα, επικρατούν με πολύ λιγότερα να είναι εκείνα, που θέλουν τον Πάτερ Αντώνιο να είναι αθώος και να μην γνώριζε δηλαδή όλα εκείνα για τα οποία κατηγορείται η δομή και όσοι εργάζονται σε αυτή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του μετά το σκάνδαλο).

Τα σχόλια στο twitter για τις καταγγελίες στη Κιβωτό του κόσμου

Η αποκάλυψη της εθελόντριας της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες

Οι καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες και εμπλέκουν την Κιβωτό του Κόσμου σχετικά με την κακοποίηση ανήλικων παιδιών (δείτε εδώ την απάντησή της) έχουν προκαλέσει "σάλο" στην ελληνική κοινωνία και οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να ενημερώσουν το κοινό αναλυτικά για όσα έχουν συμβεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, η εκπομπή του ALPHA, T-Live, επικοινώνησε μία από τις εθελόντριες του οργανισμού, η οποία μίλησε για όλα αναλυτικά και υποστήριξε τον πάτερ Αντώνιο, ο οποίος τονίζει πως είναι ένας πολύ καλός και τίμιος άνθρωπος.

«Ξέρω και τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τον γιο τους. Το καλύτερο κλίμα. Αυτά δεν ισχύουν που ακούγονται. Αν αυτό το παιδί που είναι σήμερα 19 ετών, που του έκανε ό,τι του έκανε ο τάδε, ήταν 16 ετών. Αν τον κακοποιούσαν γιατί δεν πήγαινε στον πατέρα Αντώνιο κατ’ ιδίαν και να του πει ότι μου συμβαίνει αυτό κι αυτό. Δεν θα τον άκουγε; Γιατί δεν βγαίνει αυτός με τη φάτσα του;», ανέφερε αρχικά.

«Βοηθούσε όλον τον Βοτανικό, τα Σεπόλια, την Αττική… Παίρναμε καρότσια με πράγματα. Άρα είναι ψέματα. Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα. Αν συνέβαιναν αυτά 13 χρόνια, θα πήγαινα εγώ τις εγγονές μου; Αδύνατον! Δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι συμβαίνουν τέρατα στην Κιβωτό» πρόσθεσε έπειτα.