Σασμός: «Ρε αλήτες πώς μας παίζετε έτσι;» - Η μυστική συνάντηση Αστέρη και Αργυρώ ''αναστάτωσε'' ολόκληρο το twitter

Τα βλέμματα μιλάνε από μόνα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Ρε αλήτες πώς μας παίζετε έτσι;» - Η μυστική συνάντηση Αστέρη και Αργυρώ ''αναστάτωσε'' ολόκληρο το twitter

Η απόφαση του Αστέρη στον Σασμό του Alpha να μην φύγει από την Κρήτη για τη Γερμανία είναι πασιφανές, πως επηρεάστηκε από την Αργυρώ, κάτι που φέρνει άλλες εξελίξεις στο εξής.

Στο σημερινό 21/11 επεισόδιο το κοινό είδε τη μυστική τους συνάντηση στο βουνό (δείτε το κρυφό τους τηλεφώνημα) και φυσικά μέσα από το twitter το είδαμε να ξεσπαθώνει, καθώς κανείς δεν πείστηκε πως βρέθηκαν μέχρι εκεί με σκοπό να μιλήσουν για τα χωράφια...

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς

Μαθιός και Αστέρης σκοτώνουν τον Σταύρο

Μπορεί εμείς ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει ποιος θα σκοτώσει τον Σταύρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Σταύρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή μετά το χωρισμό του από την Αργυρώ εξαιτίας του Αστέρη που μπήκε ανάμεσα τους. Μάλιστα, θα διεκδικήσει και το παιδί (το οποίο δεν είναι δικό του) ωστόσο δεν θα τα καταφέρει να το πάρει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Χάι, ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρη και τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια.

«Αν δεν αφήσεις ήσυχο τον αδερφό μου θα πάθεις μεγάλο κακό», του λέει ο Μαθιός με τα μάτια του να πετούν σπίθες - γράφει το δημοσίευμα του Χάι. Ο Σταύρος όμως δείχνει να μην ακούει το παραμικρό και μια ημέρα θα έχει μια άγρια συμπλοκή με τον Αστέρη και τον Μαθιό. Κατά τη διάρκεια του καβγά τους, ο Σταύρος τραυματίζεται θανάσιμα και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί! To σίγουρο πάντως είναι πως ο Σταύρος θα πεθάνει...

Σασμός Σταύρος