Γη της Ελιάς: «Θέλω να ξεριζώσω τα αυτιά μου κάθε φορά που μιλάει» - Ο κακός χαμός στο Twitter με την Αρετή

Άλλοι την λατρεύουν και άλλοι την μισούν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Θέλω να ξεριζώσω τα αυτιά μου κάθε φορά που μιλάει» - Ο κακός χαμός στο Twitter με την Αρετή

Η Γη της Ελιάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του κοινού και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης που αγγίζει κάθε φορά (δείτε εδώ την "μάχη" που κέρδισε ενάντια στο The Voice). Κάθε φορά, οι τηλεθεατές συντονίζονται και μόλις δουν κάτι που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, τα πληκτρολόγιά τους "παίρνουν φωτιά".

Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 21/11, το ενδιαφέρον του κοινού μετατοπίστηκε στην Αρετή, η οποία μετά την επίσκεψη της Ασπασίας άρχισε να ρίχνει κατάρες και αυτό σε άλλους άρεσε, ενώ άλλους πάλι τους δυσαρέστησε.

Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στο Twitter για την Αρετή στην Γη της Ελιάς

Αθόρυβος χωρισμός για πρωταγωνίστρια της σειράς

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, μιας ηθοποιός που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στην Γη της Ελιάς, δηλώνει ελεύθερη, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για την Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία βρισκόταν σε σχέση με τον επίσης Κύπριο project manager γνωστής εταιρίας Διονύση Κωνσταντίνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι στην απόφαση του χωρισμού έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν ανήκαν και οι 2 στο χώρο του θεάματος.

Το μόνο που έχει κρατήσει περιστασιακά έκτοτε είναι οι φωτογραφίες, κάνοντας επιλεκτικά κάποιες καμπάνιες. Μετά τον χωρισμό της, μάλιστα, η Ιφιγένεια έχει αλλάζει τρόπο ζωής, καθώς κάνει πράγματα που της είχαν λείψει και περνά περισσότερο δημιουργικό χρόνο με ανθρώπους που έχει επιθυμήσει.

Από την άλλη, σήμερα 20/11, έγινε γνωστό πως μια ηθοποιός της ίδιας σειράς είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!