Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Η απόλυτη ξεφτίλα» - Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την εκπομπή της Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA

Κατακεραύνωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Η απόλυτη ξεφτίλα» - Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την εκπομπή της Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός επικράτησε σήμερα Σάββατο 26/11 με την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται που παρουσιάζει με πολύ επιτυχία (κάτι που φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης) η Ναταλία Γερμανού. Καλεσμένος βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την αδερφή του η οποία αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Στο twitter λοιπόν επικράτησε "Ο" χαμός. Άλλοι χρήστες έγιναν έξαλλοι λέγοντας πως ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να γίνει συμπαθείς μέσω της συνέντευξης του, άλλοι πάλι θέλησαν να κάνουν χιούμορ με αφορμή τα σχόλια που κυκλοφορούν από διάφορους και λένε πως είναι... γρουσούζης.

Τα tweets για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

Όσα είπε ο Μητσοτάκης στην εκπομπή

Μίλησε μεταξύ άλλων στη Ναταλία Γερμανού για τα θέματα της επικαιρότητας, τα ζητήματα κακοποίησης γυναικών και παιδιών, ενώ μοιράστηκε και προσωπικές του στιγμές με το τηλεοπτικό κοινό.

«Τα παιδιά είναι ασφαλή και το πρώτο μέλημά μας πάντα είναι να είναι ασφαλή τα παιδιά. Είναι μία δύσκολη υπόθεση, γίνονται πολλά ερωτήματα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προκαταλάβουμε τις έρευνες των αρμοδίων Αρχών και ειδικά της Δικαιοσύνης, για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα» ανέφερε για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ο πρωθυπουργός.

«Είχαμε αρκετά δεδομένα στη διάθεσή μας, για να προχωρήσουμε σε μία γρήγορη και τολμηρή κίνηση να αλλάξουμε το ΔΣ. Έχουμε τοποθετήσει ανθρώπους υψηλοτάτου κύρους με πολλή μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων δομών. Μας ενδιαφέρει να δούμε και τι έγινε ως προς τα οικονομικά, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή και στη συνέχεια να δούμε με ποιον τρόπο πρέπει να διοικηθεί αυτή η δομή, με τελικό σκοπό να έχουμε λιγότερα παιδιά σε δομές» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εγώ να δεχτώ ότι οι πιο πολλές πρωτοβουλίες ξεκινούν από καλή διάθεση. Από ένα σημείο και μετά αναπαράγονται στερεότυπα. Το καλύτερο είναι τα παιδιά να φεύγουν από τις δομές και να πηγαίνουν σε κάποια οικογένεια με υιοθεσία ή με αναδοχή. Αυτός πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός. Προς τα εκεί κινούμαστε. Έχουμε κάνει προσπάθειες να επιταχύνουμε τις διαδικασίες της υιοθεσίας» ανέφερε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

Ακόμη η παρουσιάστρια του ζήτησε να αναφερθεί σε ορισμένα κομμάτια της κυβέρνησης που μπορει κατά την γνώμη του να χρειάζονται λίγα ακόμη "πραγματάκια" για να βελτιωθούν και ο ίδιος υποστήριξε πως υπάρχουν μερικά προβληματάκια στον κλάδο της υγείας και όχι απαραίτητα τα νοσοκομεία, αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Συνάντησα έναν άνθρωπο...» - Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Share